Λάουρα Νάργες: «Δεν ήμουν εγώ… παλτό, οι άλλοι ήταν δυνατοί»

Λάουρα Νάργες
© Instagram

H Λάουρα Νάργες μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και αναφέρθηκε τόσο στη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» όσο και στη γνωριμία της με τον Γιώργο Λιβάνη.

Σχολίασε μάλιστα με τον πιο επικό τρόπο τον χαρακτηρισμό «παλτό» που της είχαν «κολλήσει» τότε χάρη στις χαμηλές επιδόσεις της στο παιχνίδι.

Λάουρα Νάργες
© Instagram

«Εγώ πήγαινα με μια ηττοπάθεια και έλεγα "θα με κοροϊδεύουν στην Ελλάδα"»

Η παρουσιάστρια φαίνεται πως δεν ήταν και η πιο αργή που πέρασε ποτέ από τον Άγιο Δομίνικο, σύμφωνα με τα λεγόμενά της στην εκπομπή «Ευτυχείτε», καθώς ναι μεν είχε χαρακτηριστεί «παλτό» λόγω των περιορισμένων επιδόσεών της, ωστόσο η ίδια τόνισε: «Δεν ήμουν εγώ το… παλτό, οι άλλοι ήταν πολύ δυνατοί. Εγώ πήγαινα με μια ηττοπάθεια και έλεγα "θα με κοροϊδεύουν στην Ελλάδα"».

«Δεν είμαι άτομο που μου αρέσει να τσακώνομαι»

Επιπλέον, για τον φετινό κύκλο του «Survivor» η Λάουρα Νάργες είπε: «Φέτος δεν βλέπω καθόλου το "Survivor", και δεν το κάνω επίτηδες. Δεν είμαι άτομο που μου αρέσει να τσακώνομαι και το απέδειξα και στον πρώτο κύκλο που μπήκα».

Λάουρα Νάργες
© Instagram

Για τη γνωριμία της με τον Γιώργο Λιβάνη

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στη γνωριμία της με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη, γνωστό και για τη σχέση του με την παίκτρια του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η Λάουρα Νάργες είπε: «Τον Γιώργο Λιβάνη τον γνώρισα. Μιλήσαμε για το "Survivor". Είναι μια χαρά».

Για την απόφασή της να γίνει μελαχρινή

Επίσης, η παρουσιάστρια μίλησε και για την απόφασή της να αλλάξει look και να γίνει μελαχρινή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να ξεφύγω από το κουτάκι της τηλεόρασης που τις θέλει όλες ξανθές».

«Είμαι μόνη σαν το λεμόνι»

Τέλος, αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο είναι μόνη στη ζωή, λέγοντας με περίσσιο χιούμορ: «Δεν είμαι ερωτευμένη. Είμαι μόνη σαν το λεμόνι».

Δείτε όσα είπε η Λάουρα Νάργες:

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα