Survivor - Σάκης και Μαριαλένα: Πώς εξελίχθηκε η σχέση τους στο ριάλιτι επιβίωσης

Σάκης και Μαριαλένα στο Survivor
Φωτογραφία SKAI

Το φετινό ριάλιτι επιβίωσης του Survivor έχει διχάσει τους τηλεθεατές με την συμπεριφορά των παικτών. Έντονες λογομαχίες μεταξύ των παικτών, συνεχές γύρισμα... της μπιφτέκας και ο αλώβητος «Ντάφυ» από τα συμβούλια αποχώρησης. Ωστόσο το ενδιαφέρον έχει μονοπωλήσει το πρώην ζευγάρι Σάκης-Μαριαλένα που λίγο καιρό μετά τον χωρισμό τους βρέθηκαν ξανά μαζί στον Άγιο Δομίνικο. 

Μετά την «εισβολή» του Σάκη Κατσούλη στο παιχνίδι και την άναυδη Μαριαλένα, βλέπουμε μεταξύ των παιδιών να υπάρχουν διάφορα «σκαμπανεβάσματα» και τρυφερές στιγμές που αν μη τι άλλο κεντρίζουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Μαριαλένα στο Survivor
Φωτογραφία: Youtube

Μόλις έκανε γνωστό μπροστά στις κάμερες η Μαριαλένα, πως ο Σάκης είναι πρώην σύντροφός της, αρκετοί έσπευσαν να ανατρέξουν στα social media των παικτών, οι οποίοι έχουν αναρτήσεις από όταν ήταν ζευγάρι. Τα δύο παιδιά, σύμφωνα με όσα έχουν ειπωθεί συγκατοικούσαν, ενώ βρίσκονταν και πολύ κοντά στο γάμο.

H Μαριαλένα αν και στην αρχή φάνηκε να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένη με την είσοδο του Σάκη στο παιχνίδι, στην πορεία οι δύο παίκτες ήρθαν πολύ κοντά, λόγω και της μεταξύ τους οικειότητας. Μάλιστα η παίκτρια προ ολίγων ημερών, όπως είδαμε και στους δέκτες μας έκανε παράπονα στον Σάκη, λέγοντας πως «περιμένω να κάνεις πράγματα, τα οποία εγώ κάνω και εσύ όχι και απογοητεύομαι. Τέλος δεν ξαναπεριμένω τίποτα».  

Ραντεβού στο ηλιοβασίλεμα για Σάκη και Μαριαλένα

Βέβαια δεν έχουν λείψει και οι καλές στιγμές των παικτών που συνομιλούσαν με φόντο το ηλιοβασίλεμα. Ο Σάκης μετά τις αλλαγές των ομάδων έκανε δώρο στην Μαριαλένα ένα κοχύλι, για γούρι και φυλαχτό. Η παίκτρια, αφού φόρεσε το κολιέ αγκάλιασε τον Σάκη και τον ευχαρίστησε. 

 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα