Survivor - Ασημακόπουλος: Έχω χάσει ένα από τα αδέρφια μου και μου έχει στοιχίσει

Γιώργος ασημακόπουλος survivor
© Youtube

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ξέσπασε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, καθώς η κόκκινη ομάδα έχασε το έπαθλο επικοινωνίας. Μάλιστα, ο παίκτης του reality επιβίωσης αποκάλυψε πως έχει χάσει ένα από τα αδέλφια του, γεγονός που του στοίχισε πολύ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σήμερα αισθάνομαι πολύ περίεργα, πολύ στεναχωρημένος και φάνηκε αυτό στο τέλος του αγωνίσματος. Με είχε πιάσει το παράπονο που δεν έκανα την ομάδα μου χαρούμενη. Ήταν ένα σημαντικό έπαθλο που χάσουμε, αυτό της επικοινωνίας. Να ακούσω την μάνα μου, τον πατέρα μου, τα αδέλφια μου μέσα από αυτό τον δίαυλο της επικοινωνίας».

«Έχω χάσει ένα από τα αδέλφια μου και είναι κάτι που μου έχει στοιχίσει στην παιδική μου ηλικία πάρα πολύ. Για αυτό θέλω να κάνω συνέχεια περήφανους τους γονείς μου, χωρίς να θέλω να τους αποδείξω κάτι. Ξέρω ότι αξίζω αλλά δεν θέλω να τους στεναχωρώ, δεν θέλω να τους κάνω να νιώθουν άσχημα για μένα. Δεν ανέβαινα σε μηχανάκι δηλαδή για να μην χτυπήσω και να μην προκαλέσω κάποιο ατύχημα. Ήμουν πάντα στο αυτοκίνητο, έμπαινα μέσα, έκανα πάντα το σταυρό μου, φορούσα ζώνη και σκεφτόμουν να μην πάθω κάτι και τους πληγώσω ή τους στεναχωρήσω..Πραγματικά, να αγαπάτε τους γονείς σας γιατί δεν ξέρετε πόσο θα τους έχετε και τα αδέλφια σας και να σκέφτεστε μόνο την θετική πλευρά των πραγμάτων. Να μην τους στεναχωρείτε

Νιώθω πολύ ευγνώμων που έχω αυτή την οικογένεια, με έχει κάνει να ξεπερνάω προβλήματα και στραβές που έχουν έρθει στη ζωή μου. Μόνο με μια αγκαλιά και ένα χάδι από τον πατέρα μου μπορώ να τα ξεχάσω όλα»

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα