Survivor - Παπαδόπουλος: Το χρηματικό ποσό που πήρε ο ζαχαροπλάστης

Κώστας Παπαδόπουλος Survivor
© Youtube

Ο Κώστας Παπαδόπουλος αποχαιρέτησε το Survivor, ωστόσο γυρίζει στην οικογένεια και την καθημερινότητά του με ένα σημαντικό χρηματικό ποσό στην «τσέπη».

Ο ίδιος είχε δηλώσει μέσα στο παιχνίδι πως του λείπει πολύ η οικογένειά του, ωστόσο τις μέρες του Πάσχα θα βρεθεί επιτέλους μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Βάσει της συμφωνίας που είχε κάνει ο πρώην, πλέον, παίκτης της Μπλε ομάδας, αμειβόταν με 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Μέχρι την αποχώρηση του, ο Κώστας Παπαδόπουλος είχε παραμείνει στο παιχνίδι επιβίωσης για 18 εβδομάδες, γεγονός που σημαίνει πως γυρίζει από τον Άγιο Δομίνικο με 18.000 ευρώ.

Το βιογραφικό του Κώστα Παπαδόπουλου

Ο Κώστας Παπαδόπουλος διδάσκει ζαχαροπλαστική σε ιδιωτική σχολή, ενώ είναι μέλος της εθνικής ομάδας γαστρονομίας. Μάλιστα το 2020 στην Ολυμπιάδα Γαστρονομίας κέρδισε τον τίτλο του «Mediterranean Pastry Chef of the year 2020».

Είναι 36 ετών, έχει τρία παιδιά και μένει στο Μενίδι. Μάλιστα, είναι και ιδιοκτήτης εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής. 

Έχει γεννηθεί στη στη Ρωσία, έχει ποντιακές ρίζες και σε ηλικία 5 ετών ήρθε με τους γονείς του στην Ελλάδα.

Έχει ένα ιδιαίτερο πάθος για τον αθλητισμό. Στο παρελθόν ήταν παλαιστής, ενώ χειμώνα-καλοκαίρι κάνει το αγαπημένο του sport, το surf. Οι καλύτερες στιγμές της ζωής του ήταν τρεις. Όσες φορές δηλαδή έγινε πατέρας.

Αυτό που τον ενοχλεί είναι η τεμπελιά και η υποκρισία. Με όπλο του την στρατηγική θέλει να είναι φέτος ο νικητής του Survivor.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα