Survivor - Κεφαλά: «Χωρίσαμε με τον Σάκη γιατί μου έκρυψε κάποια πράγματα»

Χριστίνα Κεφαλά
© Instagram

Η πρώην, πλέον, παίκτρια του Survivor Χριστίνα Κεφαλά μίλησε για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη και προέβη σε αποκαλύψεις για τη σχέση τους, αλλά και τη σχέση της με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η ίδια ανέφερε αρχικά πως οι δύο παίκτες του reality επιβίωσης έχουν έρθει πολύ κοντά. «Τα παιδιά έχουν έρθει πολύ κοντά, εγώ αυτό είδα. Αντιλήφθηκα ότι είναι πολύ κοντά. Εγώ σαν ζευγάρι τους είδα εκεί μέσα, γιατί είναι πολύ κοντά», δήλωσε συγκεκριμένα.

Και συμπλήρωσε:  «Δεν το περίμενα να έρθουν τόσο κοντά με την Μαριαλένα. Έκπληξη ήταν αυτό για μένα. Εγώ με τη Μαριαλένα ξεκαθαρίσαμε τις θέσεις μας και γι’ αυτό δεν είχαμε κανένα πρόβλημα στο παιχνίδι».

Ο λόγος του χωρισμού

Παράλληλα, η Χριστίνα Κεφαλά αναφέρθηκε στο λόγο του χωρισμού τους, λέγοντας: «Όταν μπήκαμε στο παιχνίδι, εγώ με τον Σάκη είχαμε χωρίσει ενάμιση μήνα. Ήρθα σε δύσκολη θέση γιατί έπρεπε να αντιμετωπίσω μια κοπέλα που ήταν καιρό μαζί της και από την άλλη, όταν είπε ο Σάκης «εγώ για τη Μαριαλένα ήρθα», σαν γυναίκα ένιωσα λίγο.

Χωρίσαμε γιατί έμαθα ότι ετοιμαζόταν να πάει στο Survivor που ήταν η Μαριαλένα, μου είχε κρύψει κάποια πράγματα κι έτσι… Όταν μου έγινε η πρόταση δεν ήξερα ότι θα πάει, τον συνάντησα στα γραφεία».

«Ο Σάκης θα εκμεταλλευτεί πολλά για να φανεί»

Η ίδια είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Love it» πως ο Σάκης Κατσούλης είναι αρκετά χειριστικός.

«Ο Σάκης δεν είναι και το πιο ήρεμο παιδί. Θα έκανε κάτι τέτοιο. Αλλά για να μην λέει ότι είχε κάτι μαζί μου, δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να τον εμπιστευτώ κι εκείνον. Επειδή είναι και λίγο για τη λεζάντα και το φαίνεσθαι, πιστεύω ότι θα εκμεταλλευόταν κάτι τέτοιο. Ο Σάκης το έχει βάλει στόχο να είναι στον τελικό. Είναι χειριστικός σκέφτεται πολύ τα πράγματα για να φθάσει εκεί που θέλει και θα εκμεταλλευτεί πολλά για να φανεί», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα