«Survivor»: Η απάντηση του Λιανού για τις φήμες περί αποχώρησης του Ηλία

Ηλίας Μπόγδανος
© YouTube

Ο παρουσιαστής του «Survivor» έδωσε τη δική του απάντηση αναφορικά με τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες περί οικειοθελούς αποχώρησης του παίχτη Ηλία Μπόγδανου. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN, «Ευτυχείτε», διέψευσε τις φήμες που αφορούν την επιθυμία του τραγουδιστή Ηλία Μπόγδανου να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. 

Λιανός και Μπόγδανος
© OPEN

«Για τον Μπόγδανο είναι μπούρδα, δεν ισχύει κάτι τέτοιο»

«Δεν είναι ο Ηλίας Μπόγδανος στο Survivor; Κι αυτός ποιος είναι; Απορώ πώς ξέρουν άλλοι για τις ρήτρες στα συμβόλαια των παικτών, εγώ δεν ξέρω κάτι. Για τον Μπόγδανο είναι μπούρδα, δεν ισχύει κάτι τέτοιο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Ηλίας Μπόγδανος
© OPEN

«Δεν μπορώ να δώσω προγνωστικά καθόλου»

Στην συνέχεια ο παρουσιαστής του «Survivor» συμπλήρωσε: «Δεν μπορώ να δώσω προγνωστικά καθόλου, γιατί έχω καταλάβει ότι πολλοί παίκτες που περιμένουν πως και πως το ατομικό, αρχίζουν και φυλάγονται λιγάκι. Σαν να κρατούν δυνάμεις, τους βλέπεις με τα ματσαρίσματα είναι πολύ προσεκτικοί».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα