Survivor - Κοψιδάς: «Βαριέμαι απίστευτα εύκολα στις σχέσεις μου»

Γιώργος Κοψιδάς
© NDP

Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς μίλησε στη Δανάη Μπάρκα για την εμπειρία του στο Survivor και αποκάλυψε πως βαριέται πολύ εύκολα στις σχέσεις του.

Ο ίδιος ανέφερε πως έχει περάσει αρκετές δυσκολίες στη ζωή του και τόνισε πως έχει κάνει και αυτός τη σεξουαλική του επανάσταση.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: «Έχω περάσει πολλά λούκια αλλά είμαι ευγνώμων για όλα, από το πιο μεγάλο μέχρι το πιο μικρό, γιατί όλα αυτά με έχουν κάνει αυτό που είμαι εγώ τώρα. Στη ζωή μας συμβαίνουν πράγματα που μας δίνουν μαθήματα και όσο έχεις την αντίληψη να πάρεις το μάθημα, εξελίσσεσαι και πιο γρήγορα. Αν δεν πάρεις το μάθημα, η ζωή θα σου φέρει μια ανάλογη κατάσταση, σαν να μένεις στην ίδια τάξη στο σχολείο»

Προσωπική ζωή

«Βαριέμαι απίστευτα εύκολα στις σχέσεις μου. Πέρασα μια φάση στη ζωή μου για κάποια χρόνια, της σεξουαλικής επανάστασης, όταν δούλευα νύχτα. Γινόταν ένας ψιλοχαμός τότε στην προσωπική μου ζωή, ωραίες εποχές, αλλά την πέρασα και αυτή τη φάση. Δεν έχω όμως βλέψεις να βρω το λιμάνι μου ή το να παντρευτώ. Τώρα έχω ηρεμήσει από εκείνη την περίοδο πάντως.

Όλες τις σημαντικές αποφάσεις στη ζωή μου δεν τις έχω πάρει με το μυαλό αλλά με την κοιλιά, που είναι το κέντρο της διαίσθησής μας»

Μελλοντικά σχέδια

Τέλος, μιλώντας για τα μελλοντικά του πλάνα ο γνωστός ηθοποιός, είπε πως ιδανικό σενάριο για εκείνον είναι να μπορεί να ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο και να κάνει γυρίσματα για ταινίες, ενώ αναφερόμενος στα προσωπικά του είπε «δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Αυτή την εποχή τρώω τα λεφτά του Survivor και βρίσκομαι σε συζητήσεις για διάφορα πράγματα».

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα