Φιλιππίδης Καταγγελίες – Ρώπα: «Δεν ισχύουν πια τα αισθήματά μου»

Πέτρος Φιλιππίδης και Χρύσα Ρώπα
© tanea.gr

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά την απόφαση εισαγγελέα να του ασκήσει ποινική δίωξη για ένα βιασμό και δύο απόπειρες, βρίσκεται αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη. Η γνωστή ηθοποιός Χρύσα Ρώπα, η οποία στο παρελθόν είχε συνεργαστεί μαζί, μίλησε στην εκπομπή «T-Live». αλλά και η Άννα Παντζέλη, η οποία τόνισε από την πλευρά της πως πλέον δεν πέφτει από τα σύννεφα για τίποτα και για κανέναν.

Ρώπα
© Zappit show

«Χαίρομαι που η δικαιοσύνη "σκύβει" στα θύματα»

Αρχικά, η Χρύσα Ρώπα δήλωσε αναφορικά με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος, την υπόθεση Φιλιππίδη και το ελληνικό #metoo: «Χαίρομαι που η δικαιοσύνη "σκύβει" στα θύματα, γιατί μέχρι τώρα φοβόμουν ότι έσκυβε στους θύτες. Η αλαζονεία των ισχυρών αρχίζει να τρίζει, nγιατί αποκτούν μια αλαζονεία που νομίζουν ότι όλοι οι άλλοι άνθρωποι μπορούν να υποκλίνονται ή να υπηρετούν, να σκύβουν και αρχίζει πια η Ελλάδα να μη θυμίζει μπανανία σε νόμους. 

«Δεν το πίστεψα όταν τα άκουσα όλα αυτά»

Η Χρύσα Ρώπα είπε επίσης: «Είναι πάρα πολύ κρίμα, αλλά είναι και πάρα πολύ ντροπή. Δεν το πίστεψα όταν τα άκουσα όλα αυτά. Ναι, είχαμε συνεργαστεί. Δεν μπορούσα να το συνδυάσω. Δεν μπορούσα και τα δύο. Με αυτά τα πρόσωπα, με αυτούς τους συναδέλφους έχω δουλέψει. Απέχει πολύ, παρασάγγας απέχει η εικόνα που έχω γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Δυστυχώς δεν ισχύει και δεν ισχύουν πια και τα αισθήματά μου».

«Δεν είχα ακούσει τίποτα»

Από πλευράς της η Άννα Παντζέλη, απαντώντας στο αν η ίδια ήξερε ή αν είχε ακούσει κάτι αναφορικά με τα όσα ακούγονται γύρω από το όνομα του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη: «Δεν είχα ακούσει τίποτα. Ένιωσα όμως πάρα πολύ άσχημα, πάρα πολύ γελοία που δεν το ήξερα και μπράβο στα κορίτσια, στις τρεις συναδέλφους, τουλάχιστον αυτές που ξέρω εγώ τα ονόματά τους. Μπράβο τους, γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι μάνα και να βγεις με το πρόσωπό σου και με το επίθετό σου και να πεις. Είμαστε μια κοινωνία λίγο άγρια. Δεν πέφτω πια από τα σύννεφα για τίποτα και για κανέναν».

Άννα
© Zappit show

Δείτε το βίντεο:

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα