«Knives Out»: Το Netflix αγοράζει ακριβά τις νέες υποθέσεις του Benoit Blanc

Για ένα μεγάλο χρηματικό ποσό η ιντερνετική πλατφόρμα Netflix αγοράζει τα δικαιώματα για τις νέες υποθέσεις του Benoit Blanc του φημισμένου «Knives Out»

Σύμφωνα με το «Variety», το Netflix έδωσε στη Media Rights Capital, την εταιρεία παραγωγής της ταινίας, 450 εκατομμύρια δολάρια, προκειμένου να λάβει τα δικαιώματα των δύο sequels του «Knives Out», τα οποία πρόκειται να γράψει και να σκηνοθετήσει ο Ράιαν Τζόνσον, όπως έκανε και με την ταινία του 2019.

Ειδικότερα, μέσω της συμφωνίας αυτής, οι δύο νέες ταινίες θα διατεθούν μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας του Netflix, γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα κληθούμε να τις απολαύσουμε στις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά από την άνεση του σπιτιού μας.

Να σημειωθεί πως στην ταινία πρωταγωνιστούσαν, μεταξύ άλλων, οι Κρις Έβανς, Τζέιμι Λι Κέρτις, Μάικλ Σάνον και Άνα ντε Άρμας. Ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι ο μόνος που παραμένει από το παλιό καστ και αναμένεται να επιστρέψει για τον ρόλο της δεύτερης ταινίας, μιας και ο χαρακτήρας του, ο ντετέκτιβ Benoit Blanc, αποτελούσε το επίκεντρο. Μάλιστα, ο Τζόνσον έχει επιβεβαιώσει πως η νέα υπόθεση θα λάβει χώρα σε διαφορετικό μέρος του κόσμου.

Daniel Craig

Επιπλέον, να πούμε πως η ταινία είχε προϋπολογισμό 40 εκατ. και απέφερε παγκοσμίως κοντά στα 300 εκατ. δολάρια έσοδα. Τέλος, κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών, ήταν υποψήφια στην κατηγορία Καλύτερη Κωμωδία ή Μιούζικαλ, ενώ τόσο ο Ντάνιελ Κρεγκ όσο και η Άνα ντε Άρμας απέκτησαν την πρώτη τους υποψηφιότητα για το βραβείο.

Δείτε παρακάτω:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM