Νικολούλη για Καραϊβάζ: «Τον θυμάμαι ως νέο δημοσιογράφο γεμάτο όνειρα, θα ερευνήσω τη δολοφονία του»

Νικολούλη Καραϊβάζ
Πηγή: Youtube

Για την εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραιβάζ μίλησε στην εκπομπή της ’’Φως στο Τούνελ’’ η Αγγελική Νικολούλη. Η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Γιώργο Καραϊβάζ, στην πρώτη χρονιά του Τούνελ.

«Ο δημοσιογραφικός κόσμος δέχτηκε ένα ισχυρό σοκ από την άνανδρη δολοφονία του καλού συναδέρφου και αστυνομικού ρεπόρτερ του Γιώργου Καραϊβάζ» είπε.

«Με τον Γιώργο συνεργαστήκαμε πριν από χρόνια, στην πρώτη χρονιά του Τούνελ. Θυμάμαι έναν νέο δραστήριο, μάχιμο. Έναν δημοσιογράφο γεμάτο όνειρα, με αξιοπρέπεια και σεβασμό. 26 χρόνια μετά βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ερευνήσω και εγώ τη δολοφονία του, την εν ψυχρώ εκτέλεσή του από δύο καλυμμένους, μπορεί να είναι και πληρωμένοι εκτελεστές, ξέρετε έχει γίνει της μόδας. Παίρνεις ένα συμβόλαιο και εκτελείς» είπε μεταξύ άλλων φανερά συγκινημένη.

Σοκαρισμένοι η Μίνα Καραμήτρου και ο Πάνος Σόμπολος

Για την δολοφονία του Γιώργου Καραιβάζ μίλησαν οι δύο γνωστοί δημοσιογράφοι και αστυνομικοί συντάκτες Μίνα Καραμήτρου και Πάνος Σόμπολος, οι οποίοι εξέφρασαν την ταραχή τους στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης.

Ειδικότερα, η Μίνα Καραμήτρου μέσω του έκτακτου δελτίου ειδήσεων του Open, γνωστοποίησε την είδηση, η οποία σοκαρισμένη προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στον «αέρα». Η ίδια αναφέρθηκε στον συνάδελφό της λέγοντας πως ήταν εμπειρότατος αστυνομικός συντάκτης και πως τους συνέδεε η κοινή τους πορεία στο ρεπορτάζ. 

Από την πλευρά του, ο Πάνος Σόμπολος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, ανέφερε πως πιθανότατα να πρόκειται για μαφιόζικη επίθεση και όχι τρομοκρατική ενέργεια.  "Ταράχτηκα. Τα'χασα και είπα ότι δεν μπορεί να είναι δυνατόν" δήλωσε ο γνωστός δημοσιογράφος. "Του έστησαν ενέδρα έξω από το σπίτι του και τον έστειλαν στον άλλο κόσμο".

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν από τους παλαιότερους αστυνομικούς συντάκτες. Είχε εργαστεί στην «Απογευματινή», στον «Ελεύθερο Τύπο», τον ΑΝΤ1 και το Star, ενώ ήταν ιδιοκτήτης- διαχειριστής της ιστοσελίδας bloko.gr.