«Survivor»: Μπόγδανος και Παππάς πιάνονται στα χέρια

Μπόγδανος Survivor
© Youtube

Τα πάνω κάτω έρχονται στο Survivor, καθώς το αποψινό επεισόδιο θα είναι γεμάτο εντάσεις. Ο Ηλίας Μπόγδανος με τον Αλέξη Παππά έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση.

Όπως είδαμε στο trailer του σημερινού επεισοδίου, ο καβγάς θα ξεσπάσει μέσα στην Κόκκινη Ομάδα, ενώ θα ακουστούν άσχημοι χαρακτηρισμοί.

Τα πράγματα ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο και η σύγκρουση μεταξύ του Ηλία Μπόγδανου και του Αλέξη Παππά είναι αναπόφευκτη.

Ο Αλέξης Παππάς ακούγεται να λέει πως για ακόμα μία φορά είχε δίκιο ενάντια στον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος αναφέρει στη συνέχεια: «Ακολουθεί ένα πλάνο. Αν καταφέρει και γυρίσει όλη την παραλία εναντίον μας, τότε η κατάσταση για εμένα και το Νίκο θα είναι δύσκολη».

Παράλληλα, οι δηλώσεις του Αλέξη Παππά συνεχίζονται, με εκείνον να λέει: «Να δείξω τις προθέσεις μου για ενωτική διάθεση και αυτό ήταν αντιληπτό από τον Ηλία». Τότε, ο Ηλίας Μπόγδανος ακούγεται να λέει: «Η στάση μου για τον Αλέξη δεν αλλάζει. Ξέρω ότι στα μάτια μου δεν ταιριάζουμε», ενώ αμέσως μετά ο Αλέξης Παππάς αναφέρει έντονα: «Α ρε φουκαρά Ηλία, τι σε περιμένει».

Ο διάλογος που έφερε την ένταση

Αλέξης Παππάς: «Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει, για αυτά που κάνει. Από εδώ και πέρα σου λέω ξεκάθαρα είσαι ο πρώτος που θα ψηφίζω»

Ηλίας Μπόγδανος: «Ψήφιζέ όσο θες, δεν με πειράζει»
Αλέξης Παππάς: «Γιατί φωνάζεις αγόρι μου»

Ηλίας Μπόγδανος: «Γιατί με ενοχλείς. Εσύ έχεις θέμα με εμένα ρε φίλε. Δεν σε ξαναβλέπω ποτέ, τελείωσε. Ούτε στον αγώνα».
Αλέξης Παππάς: «Μαζί σου».

Ηλίας Μπόγδανος: «Άντε φύγε από εδώ, βλάκα».

Αλέξης Παππάς: «Ε, πρόσεχε πως μιλάς».

Ηλίας Μπόγδανος: «Ναι, τι θα μου κάνεις»

Όπως φαίνεται στο βίντεο, επεμβαίνουν οι υπόλοιποι παίκτες, με τον Νίκο Μπάρτζη να παίρνει κυριολεκτικά σηκωτό τον Ηλία Μπόγδανο.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα