Φουρέιρα-Μποτία: Αγόρασαν σπίτι στα Νότια Προάστια

Φουρέιρα Μποτία

Λίγο καιρό μετά την επανασύνδεσή τους, η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία αποφάσισαν να πάνε ένα βήμα παρακάτω τη σχέση τους.

Σύμφωνα με την «Real», την περασμένη Τρίτη ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την απόκτηση μιας υπέροχης κατοικίας στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στη Βάρκιζα, στις οποίες παρούσα ήταν η εκπρόσωπος του ζευγαριού, αφού ο Αλμπέρτο Μποτία δεν μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα, λόγω των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με την ομάδα Αλ Ουάχντα της Σαουδικής Αραβίας.

Πρόκειται για μια πολυτελή κατασκευή με μοντέρνα αρχιτεκτονική, η οποία διαθέτει αρκετούς χώρους για να καλύψει τις ανάγκες του ζευγαριού.

Εκτός από τα υπνοδωμάτια, υπάρχει χώρος για τη δημιουργία γκαρνταρόμπας που θα φιλοξενεί τη συλλογή ρούχων και υποδημάτων της performer, τα περισσότερα από τα οποία φέρουν την υπογραφή μεγάλων οίκων μόδας, αλλά και δωμάτιο όπου η Ελένη Φουρέιρα θα μπορεί να μελετά τα τραγούδια και να κάνει πρόβα στα χορευτικά της, ενώ έχει γίνει ειδική μελέτη του χώρου που θα χρησιμοποιηθεί ως γυμναστήριο από τον αμυντικό ποδοσφαιριστή.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα