«Survivor»- Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει ασυλία απόψε

Συμβούλιο survivor κόκκινη ομάδα
© Instagram

Πανικός επικράτησε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, με τις δύο ομάδες να θέλουν να κερδίσουν όσο τίποτα τον σημερινό αγώνα ασυλίας.

Όπως είδαμε, ο Αλέξης Παππάς ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τον Ηλία Μπόγδανο, με αφορμή την παρέα που κάνει ο τραγουδιστής με τον Τζέιμς και το Νίκο που βρίσκονται στην αντίπαλη ομάδα.

Η κατάσταση εκτροχιάστηκε με τον Αλέξη Παππά να χαρακτηρίζει «φουκαρά» τον Ηλία Μπόγδανο, ενώ ο τραγουδιστής με τη σειρά του δήλωσε πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον ηθοποιό - μοντέλο.

Ο Ηλίας Μπόγδανος φάνηκε να πιέζεται πολύ ψυχολογικά και ξέσπασε σε κλάματα, καθώς θεωρεί άδικο όλο αυτό που έγινε εις βάρος του. Παράλληλα, υπογράμμισε πως υπάρχει στρατηγική πίσω από όλη αυτή την ενέργεια, καθώς δεν υπάρχει κάτι άλλο μεμπτό για το πρόσωπό του.

Νίκος Μπάρτζης Survivor
© Instagram

Ο Κώστας Παπαδόπουλος προσπάθησε να τον καθησυχάσει, λέγοντας του πως ο Παππάς έκανε τα ίδια και σε εκείνον και απλά δεν του έδωσε σημασία. 

Σύμφωνα με τα spoilers, στο αποψινό επεισόδιο του Survivor φαίνεται πως η Κόκκινη ομάδα παίρνει τα πάνω της και κερδίζει τον αγώνα ασυλίας.

Έτσι, η Μπλε ομάδα βγαίνει στον τάκο και αναγκάζεται να ψηφίσει έναν της παίκτης προς αποχώρηση. Μάλιστα, ο Νίκος Μπάρτζης είναι αυτός που κερδίζει την ατομική ασυλία και έτσι δεν θα μπορέσει να ψηφιστεί προς αποχώρηση.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα