«Άγριες Μέλισσες»: Γυναίκα δικαστής «καίει» τον Νικηφόρο

Άγριες Μέλισσες Νικηφόρος
© ΑΝΤ1

Αναστάτωση θα προκληθεί στις «Άγριες Μέλισσες», καθώς η Ασημίνα με τον Νικηφόρο θα κληθούν στο δικαστήριο για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου.

Ο Νικηφόρος, με τα γεγονότα που συμβαίνουν στην οικογένεια των Σεβαστών, έχει χάσει τον εαυτό του και παράλληλα την εύνοια του πατέρα του. Ο Δούκας τον αποκληρώνει και ο ίδιος χάνει κάθε περιουσιακό στοιχείο, με αποτέλεσμα να φύγει από το σπίτι με το παιδί.

Άγριες Μέλισσες Μυρσίνη Νικηφόρος
© ΑΝΤ1

Μη έχοντας πού αλλού να πάει, αφήνει τον μικρό Σέργιο στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη αναγκαστικά, προκειμένου να βρει μια δουλειά μακριά από το χωριό και να φτιάξει τη ζωή του. Αυτό το συμβάν θα δώσει ένα γερό «πάτημα» στην Ασημίνα και τη Δρόσω στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με το «TiVi», για καλή τους τύχη τη δίκη θα καθορίσει μια γυναίκα δικαστής. Βλέποντας την απόγνωση στα μάτια της Ασημίνας και της Δρόσως, θα δείξει κατανόηση αλλά και συμπόνια.

Άγριες Μέλισσες Ασημίνα
© ΑΝΤ1

Η γυναικεία αλληλεγγύη θα επικρατήσει, σε συνδυασμό με το φρικτό λάθος του Νικηφόρου να απαρνηθεί περιουσία και σπίτι. Ο Νικηφόρος θα κριθεί ακατάλληλος για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου κι έτσι οι αδελφές Σταμίρη θα αγκαλιάσουν ξανά τον μικρό, στις «Άγριες Μέλισσες». Το παιδί περνάει στα χέρια τους, με τον Νικηφόρο να καταρρέει.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα