«Άγριες Μέλισσες»: Η Ελένη μένει έγκυος από τον Λάμπρο

Ευχάριστα νέα θα κυκλοφορήσουν στις «Άγριες Μέλισσες»

- Η Ελένη μένει έγκυος από τον Λάμπρο

Μπορεί η οικογένεια Σταμίρη στις «Άγριες Μέλισσες» να έζησε φρικτά γεγονότα, ωστόσο η ευτυχία έρχεται για την Ελένη, καθώς μένει έγκυος.

Ο έρωτάς της με τον Λάμπρο κατάφερε να στεριώσει, παρά τα εμπόδια και τα χρόνια που μπήκαν ανάμεσά τους, και έτσι ο πελαργός φαίνεται πως έρχεται για το αγαπημένο ζευγάρι.

Σύμφωνα με την espressonews, η ζωή της Λενιώς ηρεμεί σιγά σιγά και έρχεται το πλήρωμα του χρόνου για να βιώσει και εκείνη τη δική της ευτυχία στο πλευρό του αγαπημένου της.

Γάμος για Κωνσταντή - Δρόσω

Παρ' όλα αυτά, η ευτυχία δεν θα έρθει για όλα τα ζευγάρια της δραματικής σειράς. Γυρνώντας από το Παρίσι, ο Νικηφόρος ζητάει διαζύγιο από την Ασημίνα και τη διώχνει μια και καλή από το σπίτι των Σεβαστών.

Δρόσω Κωνσταντής άγριες μέλισσες

Ο λόγος είναι η αποκάλυψη που του έκανε η Ασημίνα για το ότι συμμετείχε στον θάνατο του αδελφού του Σέργιου. Ο ίδιος στο άκουσμα αυτού του μυστικού αλλάζει τελείως συμπεριφορά απέναντι στη γυναίκα του. Μάλιστα, της κάνει ασφαλιστικά μέτρα για να μην μπορεί να βλέπει καθόλου τον μικρό Σέργιο.

Η ρήξη στον γάμο τους είναι οριστική, γεγονός που ανοίγει τον δρόμο για ένα άλλο ζευγάρι. Ο λόγος για τον Κωνσταντή και τη Δρόσω. Τα δύο νέα παιδιά μπορούν πλέον να είναι και επίσημα μαζί. Εφόσον τίποτα δεν τους εμποδίζει, παντρεύονται κανονικά στην εκκλησία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM