«Άγριες Μέλισσες»: Αυτό είναι το τέλος του Μιλτιάδη

Όπως έχουμε δει στα τελευταία επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», η ψυχική υγεία του Μιλτιάδη έχει κλονιστεί, γεγονός που θα οδηγήσει και στο τέλος του.

Ο πρωταγωνιστής, αν και είχε δείξει σημάδια βελτίωσης, φαίνεται πως χάνει πάλι τον εαυτό του. Η απομάκρυνση του Ευτύχη από το σπίτι του αλλά και η απόφασή του να σταματήσει τη φαρμακευτική του αγωγή έφεραν ξανά στο προσκήνιο τον αδικοχαμένο γιο του, Γιάννο. Ο Μιλτιάδης ξανάρχισε να βλέπει οράματα με τον γιο του, και μάλιστα δεν δίστασε να βάλει φωτιά και στον Συνεταιρισμό.

Για τον Μιλτιάδη η καταστροφή του Δούκα γίνεται στόχος ζωής, γι' αυτό και του αποκαλύπτει πως ο Νικηφόρος ήταν εκείνος που τον κατήγγειλε στην Αστυνομία και τον ανάγκασε να φύγει μακριά από το Διαφάνι για έξι ολόκληρα χρόνια.

© ΑΝΤ1

Ο Λάμπρος κλείνει τον Μιλτιάδη σε ψυχιατρείο

Ο Λάμπρος παίρνει τη μεγάλη απόφαση να κλείσει τον πατέρα του στο ψυχιατρείο, καθώς βλέπει πως μπορεί να γίνει επικίνδυνος ακόμη και για τον ίδιο του τον εαυτό. Η Βιολέτα είναι αντίθετη με αυτή την ενέργεια, ωστόσο βαθιά μέσα της γνωρίζει πως αυτό είναι το καλύτερο για τον άνθρωπό της.

Όπως φαίνεται, ο ηθοποιός Γιώργος Γάλλος, που υποδύεται τον Μιλτιάδη, δεν θα συνεχίσει στην τρίτη σεζόν της σειράς, καθώς σύμφωνα με το youfly.com βρίσκεται σε συζητήσεις για μια νέα τηλεοπτική παραγωγή.