«Άγριες Μέλισσες»: Αυτό είναι το τέλος του Νικηφόρου

Η δεύτερη σεζόν για τις «Άγριες Μέλισσες» πλησιάζει στο τέλος της - Ποιο θα είναι το τέλος του Νικηφόρου;

Το τέλος του Νικηφόρου στις «Άγριες Μέλισσες» θα είναι βαρύ και ο ίδιος θα έχει απώλειες. Ο Νικηφόρος θα τα χάσει όλα. Αν και στην αρχή της σειράς ήταν ιδιαίτερα συμπαθής στο τηλεοπτικό κοινό, κυρίως λόγω του ζήλου του να παντρευτεί την Ασημίνα, παρά τις αντιρρήσεις των γονιών του, μετά η στάση του άλλαξε.

Η απιστία με την αδελφή της γυναίκας του αλλά και το σκληρό του πρόσωπο όταν ανέλαβε τα ηνία των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του πατέρα του έγιναν πηγή αρνητικών σχολιασμών από τους τηλεθεατές.

Ο Νικηφόρος, μαθαίνοντας την αλήθεια για τον θάνατο του αδελφού του, αλλάζει ριζικά, τόσο ψυχολογικά όσο και φυσιογνωμικά. Καταρρακωμένος και γεμάτος θλίψη, επιλέγει ως λύση το διαζύγιό του με την Ασημίνα.

Στην αρχή θα κερδίσει την πρώτη μάχη της δίκης για την επιμέλεια του παιδιού και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να το κρατήσει σπίτι. Μέχρι και δασκάλα θα του φέρει, προκειμένου να μην πηγαίνει σχολείο. Αυτό βρίσκει όλη την οικογένεια αντίθετη, και κυρίως τη Μυρσίνη και την Ανέτ.

Νικηφόρος άγριες μέλισσες

Παρ' όλα αυτά, η Ασημίνα δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός πως της έχουν πάρει τον μικρό Σέργιο μακριά. Έτσι, πηγαίνει στο σπίτι των Σεβαστών και τα κάνει άνω κάτω, με αποτέλεσμα ο Νικηφόρος να αποκαλύψει το ένοχο μυστικό για τον θάνατο του αδελφού του.

Η ευημερία των Σεβαστών δεν θα κρατήσει για πολύ, καθώς τα εγκλήματά τους έρχονται στην επιφάνεια. Έτσι, ο μικρός Σέργιος πηγαίνει στις αδελφές Σταμίρη.

Δούκας άγριες μέλισσες

Μόνο που το αδιέξοδο για τον Νικηφόρο δεν θα σταματήσει εκεί. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «TV24», ο Νικηφόρος τα χάνει όλα. Όπως έχει αναφερθεί, ο Δούκας μαθαίνει πως εκείνος τον είχε προδώσει στο παρελθόν με τον συνεταιρισμό και τη βιομηχανική μονάδα.

Ο Δούκας, όπως έχει αποδείξει, δεν διστάζει να δείξει το εκδικητικό του πρόσωπο, ακόμη και στα παιδιά του. Έτσι, αποκλείει τον Νικηφόρο από την περιουσία, αφήνοντάς τον στο έλεός του. Από ισχυρός, δυναμικός και στοργικός, ο Νικηφόρος θα βυθιστεί στην απόλυτη θλίψη και απόγνωση. Όλοι θα του γυρίσουν την πλάτη και ο μοναδικός σύμμαχος που θα του απομείνει θα είναι η Μυρσίνη.

Θα συνεχίσει η πτώση του Νικηφόρου και στον τρίτο κύκλο; Η συνέχεια επί της οθόνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM