«Celebrity Game Night»: Το «Παρά Πέντε» ξανά στις οθόνες μας

Παρά Πέντε
Φωτογραφία: Instagram /@YKAPOUTZIDIS

Ποιος τηλεθεατής δε θυμάται τη μοναδική παρέα του «Παρά Πέντε» που πριν 14 χρόνια μας κράταγε συντροφιά τις Δευτέρες; Ποιος δεν σπεύδει να δει τις επαναλήψεις ή τα επεισόδια στο YOUTUBE; Το MEGA φαίνεται πως μας αγαπάει εμάς τους παλαβούς φανς και γέμισε την εβδομάδα μας με την πεντάδα-φωτιά! Εκτός από τις επαναλήψεις που παίζουν στο Μεγάλο Κανάλι Δευτέρα και Τρίτη και μάλιστα με χορταστικό, διπλό επεισόδιο, στο «Celebrity Game Night» της Πέμπτης ζεστάθηκε η ψυχούλα μας, ένα δάκρυ συγκίνησης κύλησε -όπως και κρύος ιδρώτας όταν οι πρωταγωνιστές ανέφεραν ότι έχουν περάσει 14 χρόνια από την πρώτη σεζόν της σειράς- και εν πάσει περιπτώσει οι περισσότεροι από εμάς θυμηθήκαμε την εποχή που η ελληνική τηλεόραση παρήγαγε διαμάντια. (Good Job Σπυράκο μας). 

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια (a.k.a Σμαράγδα Καρύδη ή για εμάς τους θαυμαστές Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου) υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά έξι παλιούς της γνώριμους: τον Γιώργο Καπουτζίδη, τη Ζέτα Μακρυπούλια, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, την Αγγελική Λάμπρη, τον Αργύρη Αγγέλου και τον Μιχάλη Μαρίνο. (Παρεμπιπτόντως Ντάλια μας χρωστάς το μιούζικαλ «Ζουμπουλία. Το λουλούδι του χωριού»!) 

Η παλιοπρέα διαγωνίστηκε στα "Κράτα το Παντελόνι", "Popped Quiz", "Μίλα στην Κορνίζα" και "Ανέβα στο Βινύλιο" χαρίζοντας απίστευτες στιγμές γέλιου στους τηλεθεατές με τις απίθανες ατάκες και το μοναδικό  χιούμορ.

Μάλιστα, η Ζέτα Μακρυπούλια επιφύλασσε μια έκπληξη σε όλους, αφού έπιασε το μικρόφωνο και ως Αμαλία τους παρακίνησε να τραγουδήσουν όλοι μαζί ξανά το ιστορικό σουξέ «Φιλί Φιλί Με Λυτρώνεις». 

 Στο twitter έγινε χαμούλης 

Σαν να μην έφτανε που ειδικά η γενιά του '90 δάκρυζε χθες από συγκίνηση γιατί όπως και να το κάνουμε μας τα ΄σκασε κάπως αυτό το «14 χρόνια μετά», στο twitter έγινε πανυγηράκι. 

παρά πέντε τουίτερ
Παρά πέντε τουίτερ 2

Μερικά fun facts για την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧ... εεεε το «Παρά Πέντε» εννοώ: 

  1. Όταν ο σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης παρέδωσε τα πρώτα επεισόδια στους υπεύθυνους του καναλιού, εκείνοι δεν ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξοι. Οι ανησυχίες τους όμως δεν επαληθεύτηκαν καθώς η σειρά έφτασε ποσοστό τηλεθέασης 60-65% ξεπερνώντας και το «Καφέ της Χαράς» που προβαλλόταν την ίδια περίοδο στον ANT1
  2. Η σειρά κατατάσσεται ως η 2η με την υψηλότερη τηλεθέαση όλων των εποχών στο MEGA, αμέσως μετά το δράμα «Ψίθυροι καρδιάς» του Μανούσου Μανουσάκη.
  3. Άλλοι πιθανοί τίτλοι για τη σειρά ήταν «Τα μάτια σας δεκατέσσερα» και «Τώρα Τρέχουμε». Η τελική επιλογή του τίτλου ως «Παρά Πέντε» έγινε από τον Αργύρη Αγγέλου.
  4. Ο ρόλος της Ντάλιας, την οποία υποδύθηκε η Σμαράγδα Καρύδη προοριζόταν αρχικά για την Κάτια Δανδουλάκη, η οποία όμως είχε ήδη κλείσει για την καθημερινή σειρά «Βέρα στο δεξί». Η Καρύδη δεν ήταν αρχικά επιθυμητή από τον Γιώργο Καπουτζίδη, κάτι για το οποίο ο ίδιος μετάνιωσε σύντομα.
  5. Το τραγούδι τίτλων «Ήμουν Άγγελος του Τσάρλυ» είχε βραβευτεί το 1981 στο Φεστιβάλ Σόφιας στη Βουλγαρία.

  

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα