MasterChef: Όταν ο Διονύσης έκραζε - «Πόσο νούμερα είστε;»

Διονύσης και Μαρίνα
Φωτογραφία: Instagram

Σε λίγες ώρες θα ανακοινωθεί ο νικητής του αγαπημένου διαγωνισμού μαγειρικής. Το MasterChef κατάφερε να κερδίσει υψηλή θέση στην προτίμηση των τηλεθεατών και οι δύο φιναλίστ, Μαργαρίτα και Διονύσης, ανυπομονούν για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Τις τελευταίες ώρες, κάνει το γύρο του διαδικτύου ένα παλιό post που είχε κάνει ο Διονύσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, στο οποίο κράζει το τηλεπαιχνίδι καθώς και όσους επιλέγουν να συμμετάσχουν. Όπως είναι φυσικό, η άποψη που είχε διατυπώσει ο Διονύσης το 2016, προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια στα social media. 

Διονύσης MasterChef post

Οι υποστηρικτές του θεωρούν ότι εναντίον του συμβαίνει ένας άτυπος «πόλεμος» με σκοπό να κερδίσει την πρώτη θέση η Μαργαρίτα. Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγες ώρες, κυκλοφόρησε στα ειδησεογραφικά sites μια εκλογική αφίσα της Χρυσής Αυγής στην οποία υπάρχει ο Διονύσης σαν υποψήφιος. 

Η διαδικασία της απόφασης του νικητή έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και οι τηλεθεατές περιμένουν εναγωνίως το αποτέλεσμα που αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα το βράδυ. 

Ποια είναι η Μαργαρίτα Νικολαΐδη 

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη κατάγεται από την Καλλονή της Μυτιλήνης. Η μαγειρική είναι τρόπος ζωής για την παίκτρια, κάτι που αποδεικνύει μέσα από τα πιάτα της. Το παρατσούκλι της είναι “γλωσσοκοπάνα”, έτσι τη φωνάζουν οι φίλοι και οι συνάδερφοί της.

Οι σπουδές της στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, την οδήγησαν στο εξωτερικό, όπου έζησε για αρκετά χρόνια. Όμως, η Μαργαρίτα δεν δίστασε να απορρίψει σημαντικές προτάσεις στο εξωτερικό, προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον ζαχαροπλάστη σύντροφο της.

Υπενθυμίζουμε πως μετά την πρώτη αποχώρηση της Μαργαρίτας με το πιάτο αντιγραφής, ο σύντροφός της, Χρήστος Καλομοίρης προέβη σε μία ανάρτηση, όπου έγραψε «Καμάρι! Τιμή και περηφάνια γι΄ αυτό εδώ το πλάσμα! Δεν έχω λόγια, αξίζεις τα καλύτερα! Ήσουν, είσαι και θα είσαι η νικήτρια της καρδιάς μου μέσα και έξω από το παιχνίδι». Το ζευγάρι, όπως έχει ανακοινώσει και η Μαργαρίτα σχεδιάζουν το γάμο τους. 

Το βιογραφικό του Διονύση Σαρακίνη 

Ο Διονύσης είναι 28 ετών και παθιασμένος, ενεργητικός, ενθουσιώδης. Δε θα ξεχάσει ποτέ εκείνη τη φορά, που μαγείρεψε για τον Ζινεντίν Ζιντάν. Δεν στοχεύει στις αδυναμίες των άλλων, αλλά στις δικές του ικανότητες. Για τον ίδιο η οικογένεια του είναι η πιο σημαντική αξία και προσπαθεί να είναι κοντά της, με όποιον τρόπο μπορεί. Όνειρο ζωής και στόχος του να κερδίσει το έπαθλο του MasterChef 5, προκειμένου να καταφέρει να ανοίξει αλυσίδα με elevated καντίνες. Η πίεση χρόνου μέσα στις κουζίνες είναι κάτι που τον κάνει συνεχώς καλύτερο.

 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα