MasterChef: Η Μαργαρίτα στον τελικό - Μαρίνα και Διονύσης στην απόλυτη μάχη

Διονύσης και Μαρίνα
Φωτογραφία: Instagram

Και ναι το «μαργαριτάρι» του διαγωνισμού κέρδισε το εισιτήριο για τον τελικό του διαγωνισμού και μένει να δούμε τον αντίπαλό της. Την απόλυτη μάχη για τον τελικό θα δώσουν ο Διονύσης και η Μαρίνα. Οι διαγωνιζόμενοι, γνωρίζουμε πως τρέφουν ιδιαίτερη... συμπάθεια ο ένας για τον άλλον, με τη μεταξύ τους μονομαχία να αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Οι δύο παίκτες θα κληθούν σε δύο δοκιμασίες, εκ των οποίων η μία περιλαμβάνει δύσκολη αντιγραφή πιάτου, με τον βαθμό δυσκολίας -όπως είναι φυσικό- από δοκιμασία σε δοκιμασία να ανεβαίνει. Με δεδομένη την κόντρα που παρακολουθήσαμε ανάμεσα σε Μαρίνα και Διονύση καθ΄ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, το σημερινό επεισόδιο αναμένεται να κεντρίσει τα βλέμματα των πιστών τηλεθεατών του διαγωνισμού μαγειρικής.

Την τέταρτη θέση στον διαγωνισμό κατέλαβε ο Αλέξανδρος Συνοδινός, ο οποίος υπενθυμίζουμε πως ήταν από τους παίκτες που κέρδισε τη δεύτερη ευκαιρία μετά την αποχώρησή του, όπως έγινε με τη Μαργαρίτα και με την Μαρίνα.

Αν και αποχώρησε ο Αλέξανδρος άκουσε έκπληκτος τον Πάνο Ιωαννίδη να του ανακοινώνει ότι τον περιμένει στο εστιατόριο που διατηρεί στην Αθήνα, προκειμένου να συνεργαστούν. Στη «Φωλιά των Κου Κου» ο παίκτης μίλησε για την αποχώρησή του, αλλά και για την Μαρίνα Ντεμολλάι:

«Το πιο καθοριστικό πράγμα ήταν σε σχέση με τη Μαρίνα, ένα από τα παιδιά που είχα έρθει πολύ κοντά στο πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού. Πραγματικά βγαίνοντας έξω είδα ένα τελείως άλλο πρόσωπο που δεν μου είχε δείξει. Δεν είχα καταλάβει ότι ασχολείται τόσο, ότι δίνει βάση στο κουτσομπολιό. Ήμασταν μέσα στο σπίτι παρέα, δεν σχολιάζαμε κανέναν. Πειράχτηκα λίγο με τον εαυτό μου στο ότι δεν το είδα και δεν το κατάλαβα και έφτασε να περάσει όλος αυτός ο καιρός και να το δω. Δεν επηρεάστηκα από τη Μαρίνα. Της είπα πόσο πειράχτηκα, κατάλαβε το λάθος της και για αυτό συνεχίσαμε να κάνουμε παρέα».

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα