MasterChef Αποχώρηση: Εκτός 4αδας ο Παύλος Χάππιλος - «Η διαφορετικότητα είναι χάρισμα»

Παύλος Χάππιλος από το MasterChef
© Instagram

Ο Παύλος Χάππιλος δεν κατάφερε να μπει στην τελικά 4αδα του MasterChef, αλλά κατάφερε να κερδίσει τον τηλεοπτικό κοινό, με το ήθος του και την συμπεριφορά του μέσα στο παιχνίδι. Ο παίκτης με το χαρακτηριστικό γέλιο και το αστείρευτο χιούμορ απέδειξε ουκ ολίγες φορές τις μαγειρικές του ικανότητες, την στιγμή που οι συμπαίκτες του, τον είχαν για outsider. Ο ίδιος μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από τον διαγωνισμό μαγειρικής μίλησε για την εμπειρία του, με τους χρήστες του Twitter να υποκλίνονται στο μεγαλείο ψυχής του.

«Επειδή πολλοί άνθρωποι στη ζωή μου δεν μου δώσανε ποτέ την αγάπη που περίμενα... Πολλές φορές πίστευα ότι δεν το άξιζα και ξέρεις αυτό σου μένει… Κι όταν κάποιος σου δίνει την αγάπη που εσύ δεν περιμένεις, κάπως χτυπάει αυτό, το "γιατί το κάνει τώρα αυτός ο άνθρωπος, αφού εγώ, δεν την αξίζω...". Γελάω και κλαίω ταυτόχρονα. Προσπαθώ να το δουλέψω αυτό, γιατί θέλω να πιστεύω ότι την αξίζω την αγάπη», δήλωσε.

Master Chef
© Twitter

«Πέρασα πολύ ωραία, όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν. Η διαφορετικότητα είναι χάρισμα. Και στους γονείς των "διαφορετικών" να πω να αγαπάτε τα παιδιά σας. Γιατί η ζωή είναι δύσκολη για τους "διαφορετικούς" ανθρώπους», είπε στο τέλος με ένα μεγάλο χαμόγελο. Η ατάκα του Παύλου «Είναι πολύ άσχημο να σε κρίνουν χωρίς να σου δίνουν περιθώριο να σε μάθουν» έμεινε στα χρονικά του φετινού διαγωνισμού και το twitter υποκλίθηκε.

Ποιοι έδωσαν μάχη για την 4αδα

Στο χθεσινό επεισόδιο οι παίκτες κλήθηκαν να φτιάξουν ένα δημιουργικό πιάτο με βασικό υλικό το αυγοτάραχο. Η Μαργαρίτα, για άλλη μια φορά κέρδισε τους εντυπώσεις περνώντας κατευθείαν στους τέσσερις καλύτερους του διαγωνισμού, ενώ τις μαύρες ποδιές φόρεσαν ο Διονύσης, ο Αλέjανδρος, η Μαρίνα κι ο Παύλος, με τον τελευταίο να αποχωρεί τελικώς από τον διαγωνισμό. 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα