Αποχώρηση MasterChef: Εκτός διαγωνισμού ο Νίκος - Το Twitter αποθέωσε τη Μαργαρίτα

Παίκτες του MasterChef
Φωτογραφία: Instagram

Εκτός διαγωνισμού είναι ο Νίκος Σκορδάκης, ο οποίος στην αντιγραφή πιάτου σημείωσε την χαμηλότερη βαθμολογία συγκριτικά με την Μαργαρίτα και τον Παύλο. Οι παίκτες θα έπρεπε να βγάλουν εις πέρας το πιάτο αντιγραφής που παρουσίασε ο Νίκος Θωμάς, το οποίο ήταν εξαιρετικά υψηλών απαιτήσεων.

Ο "Σαμουράι της κουζίνας", όπως τον αποκάλεσε ο Αλέξανδρος... από τον εξώστη, έφτιαξε ένα χταπόδι με λαρδί και πατάτες βανίλιας τόσο νόστιμο που οι 3 διαγωνιζόμενοι... το εξαφάνισαν από το πιάτο (με πρώτη και καλύτερη τη Μαργαρίτα). Η δοκιμασία κύλησε ομαλά, χωρίς απρόοπτα και ευτράπελα. Την καλύτερη βαθμολογία, αποσπώντας τα θετικά σχόλια των κριτών απέσπασε η Μαργαρίτα με 32 βαθμούς, ενώ ο Νίκος συγκέντρωσε δύο βαθμούς λιγότερους από τον Παύλο. 

Οι παίκτες του MasterChef
Φωτογραφία: Instagram

Ο ίδιος στο τέλος, δεν έκρυψε την συγκίνησή του, λέγοντας πως «Η εμπειρία δεν περιγράφεται, ήταν μεγάλο σχολείο για μένα. Τιμή μου που σας γνώρισα όλους. Καλύτερα που λείπουν τα παιδιά γιατί θα είχα συγκινηθεί κι άλλο, είμαι οριακά», είπε.

Το Twitter αποθέωσε για άλλη μια φορά την Μαργαρίτα

Η Μαργαρίτα αν μην τι άλλο είναι από τις αγαπημένες παίκτριες του κοινού, που έχουν περάσει ποτέ από διαγωνισμό στην τηλεόραση. Ο αυθορμητισμός της, η αγάπη της για τη μαγειρική, τα γλυκά λόγια για τον σύντροφό της και τα... νεύρα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητά της με τα οποία έχει κερδίσει τους πάντες.

Masterchef
Masterchef
Masterchef
Masterchef
Φωτογραφία: Twitter
Masterchef
Φωτογραφία: Twitter
Masterchef
Φωτογραφία: Twitter

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα