MasterChef: Επέστρεψε η Μαργαρίτα - Η παίκτρια που έχει «κερδίσει» τους πάντες

Μαργαρίτα Νικολαΐδη
Πηγή φωτογραφίας: Star

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη, το «μαργαριτάρι» του παιχνιδιού κέρδισε επάξια ξανά την ποδιά και επέστρεψε στο MasterChef. Στο χθεσινό επεισόδιο του διαγωνισμού μαγειρικής επέστρεψαν οι αποχωρήσαντες για να μαγειρέψουν το «πιάτο» της ζωής τους και να κερδίσουν την πολυπόθητη ποδιά. Το καλύτερο πιάτο θα έμπαινε κατευθείαν στο σπίτι, ενώ θα υπάρξει και μια δεύτερη φάση.

Τα τρία καλύτερα πιάτα ήταν της Μαργαρίτας, της Μαρίνας και του Αλέξανδρου Σ., ωστόσο την λευκή ποδιά άρπαξε (κυριολεκτικά), η Μαργαρίτα και ο εξώστης πανηγύρισε έξαλλα, ενώ με την σειρά του και το Twitter αποθέωσε την παίκτρια.

Η Μαργαρίτα με τους υπόλοιπους παίκτες
Πηγή Φωτογραφίας: Instagram Star

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι ίσως η μοναδική παίκτρια στην ιστορία των τηλεοπτικών παιχνιδιών που έχει «κερδίσει» τους πάντες. Είναι τρομερά ευαίσθητη, δίκαια, αυθόρμητη και γλυκιά. Δεν κρύβει την αδυναμία της για τον Τζιοβάνι και τη Μαρία και καταφέρνει να μαγέψει κάθε φορά τους κριτές με τα πιάτα της. Αν όχι μοναδική, ήταν ίσως από τους λίγους παίκτες που στο γράμμα της μετά την αποχώρηση μίλησε για όλους με τα καλύτερα λόγια, ακόμα και για εκείνους που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες.

Χθες αν μη τι άλλο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος το Τwitter αποθέωσε την Μαργαρίτα. Βέβαια ανάμεσα σε εκείνους που μιλούσαν για τα καλύτερα λόγια για τη Μαργαρίτα, ήταν και ο σεφ Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media. Ο ίδιος χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του έγραψε: «Ο λαός απαιτεί Μαργαρίτα entry free».

Η ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη για την Μαργαρίτα από το MasterChef
Πηγή: Twitter

Ποια είναι η Μαργαρίτα Νικολαΐδη 

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη κατάγεται από την Καλλονή της Μυτιλήνης. Η μαγειρική είναι τρόπος ζωής για την παίκτρια, κάτι που αποδεικνύει μέσα από τα πιάτα της. Το παρατσούκλι της είναι “γλωσσοκοπάνα”, έτσι τη φωνάζουν οι φίλοι και οι συνάδερφοί της.

Οι σπουδές της στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, την οδήγησαν στο εξωτερικό, όπου έζησε για αρκετά χρόνια. Όμως, η Μαργαρίτα δεν δίστασε να απορρίψει σημαντικές προτάσεις στο εξωτερικό, προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον ζαχαροπλάστη σύντροφο της.

Η Μαργαρίτα από το Master Chef
Πηγή Φωτογραφίας: Instagram Star

Προ ολίγων ημερών και μετά την αποχώρηση της Μαργαρίτας με το πιάτο αντιγραφής, ο σύντροφός της, Χρήστος Καλομοίρης προέβη σε μία ανάρτηση, όπου έγραψε «Καμάρι! Τιμή και περηφάνια γι΄ αυτό εδώ το πλάσμα! Δεν έχω λόγια, αξίζεις τα καλύτερα! Ήσουν, είσαι και θα είσαι η νικήτρια της καρδιάς μου μέσα και έξω από το παιχνίδι». Το ζευγάρι, όπως έχει ανακοινώσει και η Μαργαρίτα σχεδιάζουν το γάμο τους. 

Tweets για την Μαργαρίτα Νικολαϊδη
Tweet για την Μαργάριτα
Η Μαργαρίτα με τους κριτές από το MasterChef
Tweets για την Μαργαρίτα Νικολαϊδη
Πηγή Φωτογραφίας: Twitter
Tweet για την Μαργάριτα
Πηγή φωτογραφίας: Twitter
Η Μαργαρίτα με τους κριτές από το MasterChef
Πηγή φωτογραφίας: Twitter

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα