«MasterChef»: Ξεκινούν οι επιστροφές στον διαγωνισμό

Παίχτες MasterChef
(Πηγή: MasterChef Greece)

Οι πολύκροτες επιστροφές στο ριάλιτι μαγειρικής του Star, είναι προ των πυλών και μετά από αυτές τα δεδομένα του «MasterChef» αλλάζουν άρδην και τίποτα δε θα είναι όπως το ξέραμε μέχρι σήμερα, αφού οι παλιοί παίκτες θα κληθούν να διεκδικήσουν εκ νέου μια θέση στο παιχνίδι, και κατ' επέκταση το ίδιο το έπαθλο του μεγάλου τελικού. 

Πάγκοι MasterChef
(Πηγή: «MasterChefGR»)

Η αποχώρηση της Μαργαρίτας, ξεσήκωσε «θύελλα» αντιδράσεων και πολλοί ήταν εκείνοι που όχι μόνο δεν την περίμεναν, αλλά εκνευρίστηκαν, μιας και περίμεναν πως η συγκεκριμένη παίκτρια θα κέρδιζε τον φετινό κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής. Η Μαργαρίτα είχε αγαπηθεί από το πρώτο κιόλας λεπτό, τόσο για τις μαγειρικές της ικανότητες, όσο και για την προσωπικότητα και το ήθος της. Μετά την αποχώρηση της, έμειναν 8 παίχτες, ωστόσο, η παραγωγή του ριάλιτι θέλει δράση και έτσι, οι επιστροφές είναι γεγονός. Και τα πάντα ανατρέπονται για μια ακόμη φορά!

Ποιοι ξαναμπαίνουν στην κουζίνα του «MasterChef 5»

Σύμφωνα με τα spoilers, τα οποία κάνουν τον κύκλο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, οι παίκτες που πρόκειται να επιστρέψουν στο παιχνίδι είναι: η Μαρίνα Ντεμολλάι, ο Αλέξανδρος Συνοδινός, ο Ιωάννης Αυλωνίτης, αλλά και η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η οποία αποχώρησε μέσα σε κλίμα μπόλικης συγκίνησης το βράδυ του Σαββάτου (10/4).

MasterChef
(Πηγή: «MasterChefGR»)

Εφόσον αυτό επιβεβαιωθεί, είναι βέβαιο πως θα ανατραπούν οι ισορροπίες τόσο στην κουζίνα, όσο και στο σπίτι, και αυτό γιατί τα παραπάνω πρόσωπα είναι ιδιαιτέρως ικανά, και παράλληλα, ανταγωνιστικά και δεν πρόκειται να αφήσουν ανεκμετάλλευτη αυτή την ευκαιρία. 

 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα