«MasterChef» – Spoiler: Έρχεται αποχώρηση «βόμβα»

Οι παίχτες της μπλε ομάδας του «MasterChef»
(Πηγή: «MasterChefGR»

Η ημέρα της ψηφοφορίας είναι πάντοτε μια δύσκολη διαδικασία για τους διαγωνιζόμενους του «MasterChef», η οποία μάλιστα, ουκ ολίγες φορές, έχει επιφέρει εντάσεις και λοιπές συγκρούσεις.

Πράγμα δικαιολογημένο αν το αναλογιστεί κανείς αναλυτικά, καθώς η ήττα πάντα φέρνει εκνευρισμό και μην ξεχνάμε πως μιλάμε για έναν διαγωνισμό, όπου οι παίχτες δίνουν τη δική τους μάχη διαρκώς προκειμένου να μπορέσουν να παραμείνουν εντός και να φτάσουν πιο κοντά στο τελικό και το έπαθλο.

MasterChef
(Πηγή: «MasterChefGR»)

Κάπως έτσι, θα διεξαχθεί και η σημερινή ψηφοφορία, ωστόσο, το φλέγον ζήτημα αναφορικά με το αποψινό επεισόδιο, δεν είναι τόσο η ψηφοφορία καθαυτή, αλλά η επερχόμενη αποχώρηση «βόμβα» που κανείς δεν περιμένει. Μια αποχώρηση που θα προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα και θα κάνει τους διαγωνιζόμενους του «MasterChef» να αναρωτηθούν πόσο τυχεροί ή πραγματικά ικανοί έχουν σταθεί μέσα στον διαγωνισμό.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Μετά την ήττα της μπλε ομάδας στην τελευταία ομαδική δοκιμασία του διαγωνισμού, οι παίχτες θα κληθούν να ψηφίσουν και να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί. Ο μόνος ασφαλής για απόψε στην ψηφοφορία είναι ο Στέφανος Χίλας, ο οποίος κέρδισε την ασυλία, την στιγμή που την χρειαζόταν όσο τίποτα άλλο, καθώς ήταν σχεδόν βέβαιο πως θα ψηφιστεί, μιας και η δική του προσπάθεια στην δοκιμασία ήταν από τις πιο αδύναμες.

Στέφανος Χίλας
(Πηγή: «MasterChefGR»)

Έτσι, τα υπόλοιπα μέλη της Μπλε ομάδας, δηλαδή η αρχηγός Μαργαρίτα Νικολαΐδη, ο Παναγιώτης Τζαμαλής (ο γνωστός μας «Τζαμάλ»), ο Τζιοβάνι Σκαράτζι και η Μαρία Λαζαρίδου, θα μπουν στη δοκιμασία της ψηφοφορίας. Από εκεί, θα προκύψουν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το ριάλιτι μαγειρικής, οι οποίοι και θα κληθούν να αναμετρηθούν σε ένα πάρα πολύ δύσκολο γλυκό πιάτο, ενός pastry chef νέας γενιάς, του Μαρίνου Κοσμά.

Πραγματικά, πρόκειται για ένα πιάτο, που μοιάζει σχεδόν ακατόρθωτο να γίνει ακόμα και από επαγγελματίες ζαχαροπλάστες, ωστόσο, οι τρεις τους θα πρέπει να μαγειρέψουν σαν να είναι η τελευταία τους φορά και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Και αφού γίνει αυτό, η βραδιά θα κλείσει με μια συγκλονιστική αποχώρηση που θα εγείρει ερωτήματα στους διαγωνιζόμενους. 

Ποιος αποχωρεί απόψε;

Ήδη τις τελευταίες ώρες, φήμες και δημοσιεύματα, κάνουν λόγο πως από το ριάλιτι μαγειρικής του Star πρόκειται να αποχωρήσει η Μαργαρίτα, η οποία όχι μόνο κέρδισε το έπαθλο των 10.000 ευρώ στο Silver Award, αλλά θεωρείται και το μεγάλο φαβορί για τον φετινό μεγάλο τελικό.

Μένει λοιπόν να δούμε αν τα spoilers τελικά επιβεβαιωθούν. Η συνέχεια, στο αποψινό επεισόδιο του «MasterChef», το οποίο θα μεταδοθεί το βράδυ του Σαββάτου στις 21:00 και θα μας λύσει όλες τις απορίες.

Η 9άδα του «MasterChef»
Μαρίνος Κοσμάς
Παύλος, Ανούς, Διονύησης και Λία
Η 9άδα του «MasterChef»
(Πηγή: «MasterChefGR»
Μαρίνος Κοσμάς
(Πηγή: «MasterChefGR»
Παύλος, Ανούς, Διονύησης και Λία
(Πηγή: «MasterChefGR»

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα