«MasterChef» : Αυτή είναι η σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου (pics)

«MasterChef» : Εκτός από το reality μαγειρικής και τις λοιπές επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, οι 3 κριτές έχουν και προσωπική ζωή. Έτσι, και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο κριτής του διαγωνισμού έχει στο πλάι του μια πολύ όμορφη γυναίκα.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ερωτευμένος!

Σύμφωνα με το εξώφυλλο της Real Life, ο «θείος Λεωνίδας» του MasterChef βρίσκεται σε σχέση με τη Θεσσαλονικιά γιατρό Κρίστη Κάκκαλου.

Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά; 

Η όμορφη γιατρός εργάζεται στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στην Θεσσαλονίκη και ειδικεύεται στην αποκατάσταση νευρομυϊκών και μυοσκελετικών βλαβών.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει πως οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν περίπου έξι μήνες. Καθώς και ότι πριν την έναρξη των γυρισμάτων του διαγωνισμού μαγειρικής, ο γνωστός σεφ ταξίδευε σχεδόν κάθε εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη για το κορίτσι του.

Πάντως αυτή την περίοδο και λόγω του περιορισμένου ελεύθερου χρόνου του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, εκείνη επισκέπτεται την Αθήνα με την πρώτη ευκαιρία, όπου περνούν χρόνο στο σπίτι του στο Μαρκόπουλο, ενώ επισκέπτεται και το εστιατόριο του βρισκόμενη διακριτικά στο πλευρό του.

Δείτε την όμορφη Θεσσαλονικιά παρακάτω:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM