«Survivor»: Η μητέρα του Ντάφι «σπάει« τη σιωπή της

Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου

Η μητέρα του Τριαντάφυλλου, κα Σεβαστή Χατζηνικολάου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για την παρουσία του γιου της στον φετινό κύκλο του «Survivor».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην καθημερινή επικοινωνία που έχει με τη νύφη της και τον εγγονό της, εκφράζοντας την πικρία της για τα όσα βιώνει ο Ντάφι στον Άγιο Δομίνικο.

«Στεναχωριέμαι πολύ που βλέπω να φέρονται έτσι στο παιδί μου μέσα στο παιχνίδι»

Αρχικά, η κα Σεβαστή Χατζηνικολάου δήλωσε: «Στεναχωριέμαι πολύ που βλέπω να φέρονται έτσι στο παιδί μου μέσα στο παιχνίδι. Δεν υπάρχουν λόγια. Όταν είναι κάποιοι γονείς, μαμάδες και μπαμπάδες, τότε μπορούν να νιώσουν τον πόνο».

Και εμφανώς συγκινημένη είπε: «Επικοινωνώ με τη νύφη μου καθημερινά. Όποτε μπορεί βλέπει κι εκείνη το "Survivor". Όταν έχει δουλειά το βλέπει μετά. Και με τον εγγονό μου μιλάμε και περιμένει να έρθει ο μπαμπάς του. Όταν τον βλέπει να κερδίζει φωνάζει “μπράβο μπαμπά”».

«Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα μεγάλο παιδί»

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στον γιος της, παραδέχεται: «Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα μεγάλο παιδί. Θα έλεγα ότι είναι ένα χαρισματικό παιδάκι. Όταν νευριάζει μετά από λίγο λέει “γεια σου ρε μάνα”».

Τριαντάφυλλος

«Ο γιος μου άντεξε πολύ περισσότερο απ’ ό,τι περίμενε»

Απαντώντας στην ερώτηση για το αν θα ήθελε να φύγει ο γιος της από το ριάλιτι επιβίωσης, εξαιτίας της στάσης των συμπαιχτών του απέναντι του, σημείωσε: «Έτσι που βλέπω θέλω να φύγει από το παιχνίδι γιατί πικραίνομαι πολύ».

Τέλος, μιλώντας για τις αντοχές του Τριαντάφυλλου και το στοίχημα που έβαλε εκείνος με τη σύζυγό του, τόνισε: «Ναι έβαλε στοίχημα με τη γυναίκα του για να δει τις αντοχές του. Ο γιος μου άντεξε πολύ περισσότερο απ’ ό,τι περίμενε».

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα