Survivor: Έσπασε τη μύτη συμπαίκτη της με ... κουτουλιά (video)

Απίστευτες σκηνές στο Survivor.

Κάτι η ένταση της στιγμής, κάτι η ήττα στο αγώνισμα, κάτι ο προκλητικός αντίπαλος, είχαν ως αποτέλεσμα να μπει... μπουρλότο στο Survivor, να τραυματιστεί ένας παίκτης και να προκληθεί μεγάλη αναστάτωση στον Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα, αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη το διάσημο ριάλιτι επιβίωσης για την ρουμανική τηλεόραση. Μάλιστα, οι ομάδες είναι χωρισμένες σε «Διάσημους» και «Μαχητές», κάτι που συνέβη και στα ελληνικά παιχνίδια του Survivor, τα προηγούμενα χρόνια.

Στην ομάδα των Διάσημων μετέχει η Άνα Μαρία Παλ, η οποία είναι διακεκριμένη αθλήτρια πολεμικών τεχνών στην χώρα της. Μόλις ήρθε η σειρά της για να πάρει μέρος στο αγώνισμα, η 26χρονη Άνα Μαρία δεν κατάφερε να την κερδίσει. Πάντως, ακριβώς δίπλα της ήταν ένας παίκτης της αντίπαλης ομάδας και ήταν ιδιαίτερα προκλητικός.

Μόλις τελείωσε το αγώνισμα, γύρισε στην αντίπαλό του και της είπε με προκλητικό ύφος: «Είναι δύσκολο Άνα. Είναι δύσκολο». Τότε, η 26χρονη αθλήτρια γύρισε προς το μέρος του και άρχισε να του πετάει τις μπάλες που είχε στα χέρια της. Όμως, δεν σταμάτησε εκεί, μια και έφτασε μία... ανάσα από το πρόσωπό του και στο τέλος του έριξε μία κουτουλιά και τον ξάπλωσε, μια και του έσπασε τη μύτη.

Δείτε το βίντεο από το 11:55:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM