Τριαντάφυλλος σε Ελευθερίου: «Ζήλευες την Κάτια» - Τι αποκάλυψε ο τραγουδιστής

Ακόμα και με την απουσία της η Κάτια βάζει... «φωτιές» - Τι αποκάλυψε ο Τριαντάφυλλος

Παρόλο που η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, Κάτια Τραμπάνκο, αποχώρησε από το παιχνίδι, οι κόντρες μεταξύ των παικτών με αφορμή την ίδια καλά κρατούν. Η απουσία της φαίνεται πως δημιούργησε καινούρια λογομαχία ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Συγκεκριμένα, στο χθεσινό επεισόδιο, είδαμε ότι η μπλε ομάδα κέρδισε τον αγώνα επάθλου και οι παίκτες έφαγαν τα βαζάκια με το φυστικοβούτυρο, αφού πανηγύρισαν έξαλλα πέφτοντας μέσα σε μια πισίνα. Ο έξαλλος πανηγυρισμός του Τριαντάφυλλου σε ένα run, δημιούργησε αντιπαλότητα με την μπλε ομάδα και ο James δεν το άφησε ασχολίαστο με αποτέλεσμα να του επιτεθεί στο συμβούλιο του νησιού.

Λίγο αργότερα, η τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου, εξέφρασε τη χαρά της λόγω του ότι έχει μεταφερθεί στην ομάδα του James, με τον οποίο φαίνεται να έχει χημεία. Η Κύπρια τραγουδίστρια πέταξε το ’’καρφί’’ της για την πρώην ομάδα των «Διασήμων» λέγοντας πως ο καθένας κοιτούσε τον εαυτό του, υπονοώντας την Κάτια: «Στην άλλη ομάδα δεν ψηφίζαμε αγωνιστικά. Ο καθένας κοιτούσε να φθάσει μόνος του μέχρι τον τελικό».

Ο ’’υπερασπιστής’’ Τριαντάφυλλος

Όμως ο Τριαντάφυλλος θέλοντας να υπερασπιστεί για ακόμη μία φορά την Ταραμπάνκο, αποκάλυψε το εξής: «Η Ελευθερία μού μιλά για ηθική και η ίδια με έπιανε σε γωνίες και μου έλεγε και σε μένα και στον Καλλίδη, τι είναι αυτή η Κάτια, είναι επαγγελματίας παίκτρια ριάλιτι. Τη ζήλευε υπερβολικά σε κάθε στιγμή, αυτή είναι η αλήθεια».

Φυσικά ο Περικλής Κονδυλάτος δεν έχασε ευκαιρία να πει τη δική του... σοφία: «Αυτά που ακούω από τον Τριαντάφυλλο είναι από άνθρωπο που είναι εκτός λογικής, την Κάτια δεν τη μισούμε. Η Κάτια και ο Γιώργος ήταν μια ομάδα μόνοι τους. Αυτή είναι η αλήθεια».

Δείτε το βίντεο: ’’Κράξιμο’’ στην Ελευθερίου από τους χρήστες του Twitter

Οι χρήστες του Twitter φαίνεται πως... τάσσονται υπέρ του Τριαντάφυλλου και στρέφονται εναντίον της Ελευθερίου

Τριαντάφυλλος Ελευθερίου

Τριαντάφυλλος Survivor

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM