MasterChef - Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα από τον διαγωνισμό

Παίκτες του MasterChef
Φωτογραφία: Instagram

To «MasterChef» επιστρέφει σήμερα στους δέκτες μας, με δοκιμασία αποχώρησης και πιάτο αντιγραφής. Ο Ιωάννης, ο Τζιοβάνι και η Ανούς θα κληθούν να μαγειρέψουν ένα απαιτητικό πιάτο, με τις καλύτερες προσπάθειες να μπαίνουν στην τελική 9άδα του διαγωνισμού.

Μετά την επιστροφή των παικτών, βλέπουμε ότι ένας ένας οι διαγωνιζόμενοι από την αρχική δεκάδα του «MasterChef» αποχωρούν από το παιχνίδι. Όπως έχουμε παρακολουθήσει, από το ριάλιτι μαγειρικής έχουν αποχωρήσει η Μαρία και η Λία, ενώ σύμφωνα με τα spoilers στο σημερινό επεισόδιο θα αποχωρήσει η Ανούς. Αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις, θα υπάρξουν αναταράξεις στο σπίτι, μιας και η παίκτρια έχει έρθει πολύ κοντά με τον Διονύση.

Να σημειωθεί πως η Ανούς βρίσκεται 5η φορά σε δοκιμασία αποχώρησης και ο Ιωάννης 7η, ενώ ο Τζιοβάνι καλείται πρώτη φορά να τα βγάλει πέρα με μια τόσο στρεσογόνα διαδικασία.

Κριτές του MasterChef
Φωτογραφία: Instagram

Σύμφωνα με το παρακάτω αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο, οι παίκτες φαίνεται να μιλούν για τη δοκιμασία αποχώρησης και πώς οι ίδιοι βλέπουν αυτή την εμπειρία.

Τέλος, στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε και μια διαφωνία στον εξώστη μεταξύ της Μαργαρίτας και της Μαρίνας. Η συμπεριφορά της Μαρίνας φαίνεται να θύμισε στη Μαργαρίτα την Κωνσταντίνα, με αποτέλεσμα η Μαρίνα να αντιδράσει.

 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα