MasterChef - Παύλος Χάππιλος: Έπεσε θύμα ληστείας στο κέντρο της Αθήνας

Παύλος Χάππιλος
© Instagram

Θύμα ληστείας έπεσε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ο σεφ και πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef, Παύλος Χάππιλος. Ο αγαπημένος σε όλους «Παυλίτος» απηύθυνε έκκληση από την προσωπική του σελίδα στο Intagram, σε περίπτωση που βρει κάποιος την τσάντα του. Όπως αναφέρει και ο ίδιος δεν είχε κάποιο ακριβό αντικείμενο μέσα, αλλά διέθετε κάποια προσωπικά του πράγματα. 

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά στα stories που έκανε: «Παιδάκια sos! Μου κλέψανε αυτό το backpack πριν λίγο… σας παρακαλώ άμα τη δείτε επικοινωνήστε μαζί μου. Έχει ένα ροζ αρκουδάκι της αγάπης στο φερμουάρ».

Η ανάρτηση που έκανε ο Παύλος Χάππιλος
Πηγή: Instagram

Ο ίδιος, στη συνέχεια έδωσε το στίγμα από τον χάρτη, προκειμένου να δώσει περισσότερες πληροφορίες, ενώ δήλωσε πως μέσα είχε και μια τράπουλα...ταρό. Αν μην τι άλλο, ο Παύλος ήταν ένας από τους αγαπημένους παίκτες των τηλεθεατών, λόγω της αυθεντικότητάς του και του αστείρευτου χιούμορ του. 

Υπενθυμίζουμε, πως προ ολίγων ημερών ο Παύλος είχε μιλήσει στην εκπομπή «Η φωλιά των ΚουΚου», όπου και μίλησε για τη διαφορετικότητα και την στήριξη που έλαβε από τους γονείς του.

«Είμαι πολύ περήφανος. Εγώ δεν ήξερα πώς θα ανταποκριθεί το κοινό και χαίρομαι που έδειξα ένα άλλο πρόσωπο, όχι δικό μου, γενικότερα της ανθρωπότητας. Εγώ τα είπα επειδή τα ένιωθα. Εγώ είμαι πάρα πολύ τυχερός, οι γονείς μου είναι καταπληκτικοί. Δυσκολεύτηκαν κι αυτοί, όλοι οι γονείς δυσκολεύονται όταν έχουν ένα δύσκολο παιδί, όπως ήμουν εγώ. Πέραν του διαφορετικού, ήμουν και δύσκολο παιδί. Είμαι τυχερός που έχω πολύ καλούς γονείς που με αγαπάνε, αλλά ξέρω και άλλα παιδιά που δεν μιλάνε καθόλου με τους γονείς τους, το οποίο είναι πολύ δύσκολο πράγμα σαν γκέι άνθρωπος να το αντέξεις όλο αυτό. Και ήθελα πολύ να το πω αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση που έκανε ο Παύλος Χάππιλος
Πηγή: Instagram

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα