Μένιος Φουρθιώτης: Πυροβολισμοί έξω από το σπίτι του- Στο σημείο Η ΕΛ.ΑΣ

Αστυνομικοί έσπευσαν έξω από το σπίτι του παρουσιαστή, Μένιου Φουρθιώτη στον Διόνυσο, το βράδυ της Παρασκευής, 16 Απριλίου, μετά από αναφορές για πυροβολισμούς. Για το περιστατικό ειδοποίησε ο ίδιος την αστυνομία.


Υπνθυμίζεται ότι ο Μένιος Φουρθιώτης βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας ύστερα από καταγγελίες για μεγάλο αριθμό αστυνομικών που φαίνεται να τον φρουρούσαν.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να εντοπίστηκαν στο σημείο 15 κάλυκες από καλάσνικοφ (άλλες πηγές κάνουν λόγο για 9 κάλυκες), κάτι που επιβεβαιώνει και η ΓΑΔΑ. 

Εισαγγελικές έρευνες

Υπενθυμίζεται ότι στο πεδίο της δικαιοσύνης έχει μεταφερθεί η πολύκροτη υπόθεση Φουρθιώτη, καθώς ο εισαγγελέας διέταξε έρευνα για να διαπιστωθεί τί ακριβώς συνέβη με την πλαστή ταυτότητα της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) αλλά και το δελτίο διαπίστευσης, το οποίο φέρεται να είχε στην κατοχή του ο παρουσιαστής προκειμένου να μπαίνει ανενόχλητος σε υπουργεία.

Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά εισαγγελική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη για τον Μένιο Φουρθιώτη, μετά από εκείνες που διενεργούν η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και η Οικονομική Εισαγγελία με θέμα την επεισοδιακή εισβολή του στο υπουργείο Εργασίας με μπράβους αλλά και τη διερεύνηση σειράς οικονομικών υποθέσεων στις οποίες φέρεται να εμπλέκεται.