Ουγγαρέζος για Σπυροπούλου: «Μην προκαλείς»

Την οργή, όχι μόνο του Δημήτρη Ουγγαρέζου αλλά και πολλών χρηστών των social media, προκάλεσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τo ταξίδι που έκανε πριν λίγο καιρό παρέα με το σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Το ζευγάρι εν μέσω κορονοϊού ταξίδεψε νόμιμα στην Αίγυπτο και η παρουσιάστρια γέμισε το Instagram της με  φωτογραφίες και βίντεο. Αποτέλεσμα ήταν πολλοί followers να την κατακρίνουν. 

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Εγώ» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποστήριξε ότι στενοχωρήθηκε από τα επικριτικά σχόλια που ακούστηκαν, καθώς δεν έκανε κάτι παράνομο.

Η παρουσιάστρια δήλωσε ότι δεν μετανιώνει για το ταξίδι της, ενώ πέταξε τα βέλη της σε όσου συναδέλφους της την κατέκριναν και τοποθετήθηκαν αρνητικά.

Σπυροπούλου σχόλια instagram
Instagram
Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλος Instagram
Instagram

Το σχόλιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Το συγκεκριμένο απόσπασμα της συνέντευξης σχολίασε η εκπομπή «Το Πρωινό», με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να παίρνει το λόγο, αναφέροντας:

«Αποκλείεται να εννοεί εμένα. Όχι και συνάδελφος με την Κωσταντίνα Σπυροπούλου. Ούτε τις ίδιες καταβολές έχουμε, ούτε την ίδια αφετηρία έχουμε, ούτε τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζουμε το μέσο έχουμε, ελπίζω να μην έχουμε και την ίδια κατάληξη…

Είναι παρουσιάστρια, εγώ απλός πανελίστας Φαίη.

Κανείς δεν είπε να απολογηθεί αλλά και εμείς μπορούμε να έχουμε άποψη. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι είναι παράνομο. Εγώ είπα ότι εφόσον θα κάνεις τον “Αγρότη” και θα θέλεις τα τηλεκοντρόλ στο κανάλι σου, μην προκαλείς το κοινό αίσθημα, όταν ο άλλος πρέπει να στείλει μήνυμα για να πάει απέναντι, εσύ ανεβάζεις ποστ εκεί που δεν μπορεί να είναι ο άλλος και σβήνεις και τα σχόλια».

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα

Έπρεπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να ταξιδέψει ή όχι;

Άποψη 1
Φωτεινή Σταμογιώργου
Φωτεινή Σταμογιώργου
Από τη στιγμή που τα ταξίδια επιτρέπονται και δεν παραβιάζει τα μέτρα προστασίας, δεν το βρίσκω κακό αυτό που κάνει. Μακάρι, να μπορούσαμε και οι υπόλοιποι.
Άποψη 2
Εύα Μπαϊρακτάρη
Εύα Μπαϊρακτάρη
Η κατάσταση είναι ήδη αρκετά δύσκολη και επικίνδυνη. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει, πιστεύω ότι δεν πρέπει να προκαλεί με πληθώρα φωτογραφιών και βίντεο. Αρκετά επικίνδυνο ένα ταξίδι στο εξωτερικό και για τους ίδιους και για τους οικείους τους.
Συμφωνώ με την Άποψη 1
Συμφωνώ με την Άποψη 2
Δε συμφωνώ με καμία από τις δύο