Ουγγαρέζος: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Chris Σταμούλη

Δημήτρης Ουγγαρέζος
© NDP

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε κάνει ένα αστείο εις βάρος του Chris Σταμούλη, με τον τελευταίο να στεναχωριέται με όλα αυτά που ακούστηκαν για το άτομό του, θεωρώντας το άδικο.

Η δημόσια συγγνώμη

«Προσπαθώ πολύ ώρα να βρω το θάρρος να μιλήσω. Είδα το Σάββατο τον Chris που βγήκε στη Σίσσυ. Και δε θέλω να πω τίποτα περισσότερο. Εδώ δεν υπάρχουν επιχειρήματα. Εδώ είμαστε για να κάνουμε τον κόσμο να περνάει καλά. Το παιδί στενοχωρήθηκε. Του ζητώ συγγνώμη μέσα από την καρδιά μου, δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση. Δεν υπάρχει καμία συζήτηση. Άπαξ και στενοχωρήθηκε, εγώ οφείλω να του πω συγγνώμη, γιατί δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση. Ήθελα να το κάνω από εδώ, γιατί όπως το είπα από εδώ, από εδώ ήθελα και να το «μαζέψω». Ένα αστείο είναι αστείο και για τις δύο πλευρές. Όταν η άλλη πλευρά δεν το λαμβάνει ως αστείο, δεν είναι αστείο και ζητώ συγγνώμη», είπε συγκεκριμένα ο παρουσιαστής.

Η δήλωση του Chris Σταμούλη

«Έδωσα μια συνέντευξη στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Μου ζητήθηκε από την εκπομπή να κάνω μια συνέντευξη. Συμφώνησα μετά χαράς. Κάναμε ένα γύρισμα και το concept ήταν να μιλήσουμε για το Survivor και για τη ζωή μου γενικά. Παίχτηκε το βίντεο στην εκπομπή και μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι μετά την προβολή, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε κάποια ειρωνικά σχόλια, τα οποία πρόσβαλαν την προσωπικότητά μου, την επαγγελματική μου ιδιότητα και την μόρφωσή μου. Το υπόλοιπο πάνελ, πλην της Φαίης Σκορδά, άρχισε να γελάει.

«Ένιωσα μια γελοιοποίηση προς το πρόσωπό μου. Δεν τα λες με την παρέα σου αυτά για να το δεχτώ. Τα λες σε ένα κανάλι»

Υπήρχαν κάποια πλάνα στο βίντεο, όπου ήμουν σε μία βιβλιοθήκη και κοιτούσα κάποια βιβλία και λέει «φαίνεται σαν να τα βλέπει πρώτη φορά αυτά τα βιβλία». Στη συνέχεια λέει η Φαίη Σκορδά «έχει διαβάσει πολλά βιβλία το παιδί» κι εκείνος απάντησε «Ναι, Αστερίξ». Και όταν έπαιξαν κάποια πλάνα ΄που έκανα γυμναστική όπως μου ζητήθηκε, είπε: «Κοιτάξτε τον. Θα εμπιστευόσασταν αυτόν τον άνθρωπο να σας αναλάβει στο δικαστήριο»;

Χωρίς να με γνωρίζεις, ξέρεις αν έχω διαβάσει βιβλία, αν είμαι μορφωμένος ή όχι; Έχω τελειώσει δύο πανεπιστημιακές σχολές. Δεν θα μπορούσα να τις έχω τελειώσει αν δεν διάβαζα. Αλλά ακόμη και αν δεν διάβαζα βιβλία, αυτό δίνει το δικαίωμα στον κ. Ουγγαρέζο να με προσβάλλει και να με ειρωνευτεί;

Chris Σταμούλης
© Instagram

Ξέρεις αν είμαι καλός επαγγελματίας ή όχι; Με έχεις δει να αγορεύω στο δικαστήριο; Έχεις ακούσει κάποιο παράπονο από πελάτη μου, ώστε να βγάλεις τέτοιο συμπέρασμα και να με εκθέσεις πανελληνίως και να μου πεις ότι δεν είσαι καλός στο επάγγελμά μου; Είναι σαν να με υποσκάπτει επαγγελματικά.

Με καλείς στην εκπομπή να κάνω ένα βίντεο, εγώ δέχομαι και με σχολιάζεις ειρωνικά; Το θεωρώ απαράδεκτο. Η παιδεία μου μου έχει μάθει ότι όταν έχεις έναν προσκεκλημένο στο σπίτι σου τον σέβεσαι. Είπε αυτά που είπε χωρίς να μπορώ να απαντήσω εγώ. Ένιωσα μια γελοιοποίηση προς το πρόσωπό μου. Δεν τα λες με την παρέα σου αυτά για να το δεχτώ. Τα λες σε ένα κανάλι. Έχει μία δύναμη και με γελοιοποιείς χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι. Για μένα θα έπρεπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για όλα αυτά που είπε, γιατί δεν με ξέρει προσωπικά»

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα