«Survivor» - Κρις Σταμούλης: Με τον Τζέιμς μαλώσαμε επειδή είχαμε διαφορετικά συμφέροντα

Όσα δήλωσε ο πρώην παίκτης του «Survivor» για τον Τζέιμς

και το περιστατικό που σημειώθηκε με τον Αλέξη Παππά

Ο πρώην παίκτης του «Survivor» Kρις Σταμούλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Love it» και την Ιωάννα Μαλέσκου, όπου και μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης και για τη στάση του Τζέιμς.

«Είναι πολύ έξυπνο παιδί και πολύ καλός αγωνιστικά. Στις μεταξύ μας συζητήσεις για τα ματσαρίσματα επέλεγε και δυνατούς παίκτες» δήλωσε ο Κρις για τον Τζέιμς. «Ήρθαμε σε αντιπαράθεση λόγω διαφορετικών συμφερόντων» πρόσθεσε. «Πολλά πράγματα που κάναμε στο παιχνίδι δεν γνωρίζουμε τι αντίκτυπο έχουν. Λόγω των συνθηκών γινόμαστε ουσιαστικά άγριοι και βάρβαροι» τόνισε.

«Σίγουρα ο Τζέιμς έχει στρατηγική και θέλει να πάει μακριά στο παιχνίδι» υπογράμμισε.

«Το κίνητρό μας ήταν η πείνα»

Για το περιστατικό που σημειώθηκε με τον Αλέξη Παππά, ο Κρις Σταμούλης δήλωσε: «Λέμε "πάμε να κάνουμε μια εξερεύνηση". Το κίνητρό μας ήταν η πείνα και θέλαμε να φύγουμε λίγο από την περιοχή της καλύβας επειδή ως πεινασμένοι νομίζαμε ότι θα βρούμε φαγητό. Το συζητούσαμε καιρό με τον Άλεξ και μου το πρότεινε και πήγαμε».

«Δεν θεωρώ ότι ήταν λάθος, παρόλο που παραβιάσαμε τους κανόνες του παιχνιδιού. Χαθήκαμε, χάσαμε τον δρόμο, με αποτέλεσμα να λείψουμε πολλές ώρες και εντέλει δεν φάγαμε κιόλας» πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM