Παππάς: Τα χρήματα από το Survivor και οι πρώτες δηλώσεις

Αλέξης Παππάς Survivor
© Facebook

Ο Αλέξης Παππάς μπορεί να αποχώρησε από το Survivor, ωστόσο, μένοντας στο νησί για τέσσερις μήνες, κέρδισε αρκετά χρήματα.

Ο ηθοποιός δεν κατάφερε να γίνει ο αγαπημένος του τηλεοπτικού κοινού του Survivor, ούτε να κερδίσει τη συμπάθειά του και έτσι δεν παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο, καθώς δεν έλαβε αρκετές ψήφους. Παρ' όλα αυτά, το χρηματικό ποσό που κέρδισε όσο ήταν μέσα στο reality επιβίωσης δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Αλέξης Παππάς είχε συμφωνήσει να λαμβάνει 5.000 ευρώ την εβδομάδα, άρα μέχρι και την αποχώρησή του εισέπραξε το ποσό των 87.000 ευρώ.

Αν σκεφτεί κανείς πως το τελικό έπαθλο του Survivor είναι 100.000 ευρώ, μόνο κερδισμένος βγήκε ο ηθοποιός και ας μην βγήκε νικητής στο reality επιβίωσης. 

Αλέξης Παππάς Survivor
© Facebook

Υπενθυμίζεται, πως πλέον το κασέ για τους παίκτες του Survivor έχει ανέβει αισθητά, καθώς τα προηγούμενα χρόνια τα ποσά που έχουν ακουστεί ότι δίνονται εβδομαδιαία, δίνονταν ανά μήνα.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε πώς θα εξαργυρώσει ο Αλέξης Παππάς τη δημοσιότητα που έλαβε από το παιχνίδι.

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor

Ο δικηγόρος του ηθοποιού - μοντέλου, Στέλιος Σούρλας, μίλησε στο «Πρωινό» του ANT1 και μετέφερε τα πρώτα λόγια αλλά και τις σκέψεις του Αλέξη Παππά μετά την αποχώρηση του από το reality επιβίωσης.

«Μου έκανε βίντεο κλήση χθες και μιλήσαμε, τα πρώτα λόγια με ρώτησε για τους γονείς του να μάθει αν είναι καλά και μου ζήτησε να τους μεταφέρω ότι είναι καλά. Με ρώτησε τι επικρατεί έξω και επίσης μου ζήτησε όταν θα έρθει στην Αθήνα να συναντηθούμε γιατί έχουμε να πούμε πολλά. Φυσικά και του μετέφερα ότι επικρατεί ένα αρνητικό κλίμα για εκείνον, δεν είναι ότι δεν το ήξερε, ήταν σκεπτικός και χαμογέλασε. Όταν θα βγει θα δώσει όλες τις απαντήσεις και όλες τις εξηγήσεις. Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε αγωγές όπως είχαμε πει, θα τα συζητήσουμε όταν έρθει», δήλωσε o δικηγόρος του Αλέξη Παππά.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα