Αγγελική - Spoiler: Η Τζένη αποκαλύπτει το μυστικό των Αργυρών σε όλους

Νάντια Μπουλέ
© Instagram

Η Τζένη φαίνεται πως θα δώσει τη χαριστική βολή στην οικογένεια των Αργυρών, καθώς σύμφωνα με τα spoiler για τη σειρά «Αγγελική» θα ομολογήσει τα πάντα για τον βιασμό της Μαργαρίτας στον γάμο του Δημήτρη και της Κατερίνας μπροστά σε όλους τους καλεσμένους.

Η οικογένεια των Αργυρών και το προσωπικό τρέχει πυρετωδώς προκειμένου να είναι όλα στην εντέλεια για το γάμο του Δημήτρη και της Κατερίνας. Η Τζένη, έχοντας μάθει την αλήθεια για το βιασμό που τέλεσαν οι Αργυροί με θύμα την Αγγελική, δεν μπορεί να σηκώσει άλλο το βάρος των τύψεων.

Νάντια Μπουλέ Ιωάννης Παπαζήσης
© Instagram

Η μέχρι πρότινος γυναίκα του Στέφανου χάνει τον έλεγχο με το ποτό και μεθάει. Στην παραζάλη της παίρνει το λόγο στη δεξίωση του γάμου και όλα ανατρέπονται.

Η Τζένη αρχίζει με ευχές τον λόγο της, όμως δεν θα τελειώσει ευοίωνα. Σύμφωνα με το περιοδικό «TiVi», στην αρχή τα λόγια της είναι όμορφα γεμάτα ευχές, αλλά στη συνέχεια φωνάζει μπροστά σε όλους την αλήθεια, ότι δηλαδή οι Αργυροί πριν χρόνια είχαν βιάσει ένα κορίτσι, τη Μαργαρίτα η οποία άλλαξε το όνομά της και έγινε η Αγγελική.

Μετά την αποκάλυψη του σκοτεινού μυστικού επικρατεί πανικός, ενώ η Αθηνά χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και καταρρέει. Ο Παύλος προσπαθεί να κάνει τη Τζένη να σωπάσει, ενώ η Κατερίνα στο άκουσμα αυτής της αποτρόπαιας είδησης αποχωρεί από τη δεξίωση μέσα στα κλάματα και προσπαθεί να βρει στοιχεία που να επιβεβαιώνουν αυτό το γεγονός.

Κατερίνα Αγγελική
© Instagram

Η ρήξη ανάμεσα σε Δημήτρη και Κατερίνα φαίνεται ότι είναι οριστική, ενώ το τέλος φαίνεται πως πλησιάζει για την οικογένεια των Αργυρών.

Πώς θα αντιδράσει ο Στέφανος όταν μάθει πως τα αδέλφια του βίασαν πριν χρόνια τη γυναίκα που αγαπά και ετοιμάζεται να παντρευτεί;

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα