Αγγελική - Spoiler: Η Λένα μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Λένα Θωμάς Αγγελική
© Alpha

Σαρωτικές εξελίξεις και νέα δεδομένα περιμένουν τους τηλεθεατές στα προσεχή επεισόδια της σειράς «Αγγελική», με τη Λένα να λιποθυμά και να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Μετά τις αποκαλύψεις για τον βιασμό της από τον Αργυρό και την πραγματική πατρότητα του Μιχάλη, η Λένα είναι μία από τις πιο τραγικές φιγούρες στη δραματική σειρά του Alpha.

Η αποκάλυψη του μυστικού της είχε ως αποτέλεσμα να ψυχρανθεί και να απομακρυνθεί από το Θωμά, ο οποίος κατηγορεί τον έαυτό του που δεν προστάτεψε και δεν αντιλήφθηκε τι περνούσε η γυναίκα του.

Θωμάς Αγγελική
© Youtube

Η σωματική αλλά και η ψυχολογική κόπωση του τελευταίου διαστήματος, θα οδηγήσουν τη Λένα στο νοσοκομείο μετά την εμφάνιση ενός λιποθυμικού επεισοδίου. Ωστόσο μπορεί το θέμα της υγείας της να ανησυχήσει τα κοντινά της πρόσωπα, ωστόσο θα αποτελέσει και το κλειδί για να τα ξαναβρεί με τον Θωμά.

Παρά το μυστικό που κρατούσε για χρόνια η Λένα για να τον προφυλάξει και τις τελευταίες εξελίξεις, η συγκεκριμένη σχέση φαίνεται πως θα γίνει όπως ήταν πριν. Ο Θωμάς βλέποντας τη Λένα στο δωμάτιο του νοσοκομείου ταλαιπωρημένη, θα συνειδητοποιήσει την αγάπη που τρέφει ακόμα και η κατάσταση ανάμεσα στο ζευγάρι θα αποκατασταθεί.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα