Survivor Spoiler: Αυτός κερδίζει την σημερινή ασυλία - Εκνευρισμένη η Μαριαλένα

Παίκτες του Survivor
Φωτογραφία: Instagram

Εντάσεις, κλάματα και τσακωμοί σημειώνονται μεταξύ των παικτών στο Survivor. Πλέον οι παίκτες αγωνίζονται ατομικά και οι αντιπαραθέσεις μεταξύ τους είναι αναπόφευκτες. Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τον Γιώργο Ασημακόπουλο να κερδίζει τη ασυλία και να βγάζει στον τάκο τον Σάκη Κατσούλη, προκαλώντας το ξέσπασμα της Μαριαλένας, αλλά και την έκπληξη όλων των παικτών.

Για 10η φορά από την ψηφοφορία βγήκε υποψήφιος από την κάλπη και ο Τριαντάφυλλος. «Είμαι προεδράρα! Δέκατη φορά υποψήφιος. Σεβαστή η απόφαση. Όλους τους αγαπάω», είπε ο Ντάφυ, ο οποίος περίμενε ν’ ακούσει ποιος θα είναι ο αντίπαλός του στη διαδικασία αποχώρησης. 

Σάκης και Μαριαλένα στο Survivor
Φωτογραφία: Youtube

Η Μαριαλένα στο άκουσμα της είδησης πως είναι ο Σάκης υποψήφιος ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το θεωρώ άδικο, στενοχωριέμαι για Σάκη, γιατί είναι πρώτος σε κατάταξη στατιστικών. Πιστεύω ότι ο Γιώργος το είδε καθαρά στρατηγικά», είπε η Μαριαλένα. Ο Σάκης, πιο ψύχραιμος, άλλαξε ομάδα για να την ηρεμήσει και είπε: «Η Μαριαλένα κλαίει χωρίς λόγο, είναι ένα παιχνίδι και όλοι θα φύγουμε. Ο Γιώργος διάλεξε την παρέα του και κοίταξε τη στρατηγική του».

Με την σειρά του ο Τριαντάφυλλος δήλωσε: «Είσαι απίστευτος Γιώργο. Ο Σάκης σε ανέβασε αγωνιστικά και πας και τον δίνεις. Τον πουλάς στεγνά. Πιστεύω ότι ο Γιώργος πήγε και πούλησε αυτόν που τον έφτιαξε».

Ποιος κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Αυτός που φαίνεται να κερδίζει σήμερα τη δεύτερη ασυλία είναι ο Σάκης, ο οποίος θα πρέπει μέχρι το τέλος της βραδιάς να διαλέξει έναν τρίτο που θα είναι στον τάκο μαζί του και με τον Ντάφυ. Σίγουρα ο παίκτης θα διαλέξει τη Μαριαλένα για να φάνε μαζί, συν άλλο ένα άτομο.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα