Survivor - Μαριαλένα: Ξεσπά σε κλάματα στο σημερινό συμβούλιο - Τι δηλώνει

Μαριαλένα, παίκτρια Survivor
Φωτογραφία: Youtube

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, «καταργούνται» τα χρώματα και το παιχνίδι πλέον μπαίνει σε νέα τροχιά. Όπως είχε ανακοινώσει και ο Γιώργος Λιανός σε έκτακτο συμβούλιο του νησιού τα αγωνισμάτα πλέον θα γίνουν ατομικά, ωστόσο οι παίκτες δεδομένου ότι είναι μεγάλο χρονικό διάστημα στον Άγιο Δομίνικο και η κόπωση είναι αισθητή, βλέπουμε σήμερα τη Μαριαλένα να καταρρέει.

Στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας, ο καθένας προσπαθεί για τον εαυτό του, προκειμένου και να παρατείνει την παραμονή του στο παιχνίδι. Η Μαριαλένα, όπως δείχνει και το παρακάτω τρέιλερ ξεσπά σε κλάμματα στο συμβούλιο. Μεταξύ άλλων αναφέρει: «δεν θέλω να τον δω έτσι. Δεν μπορώ, το θεωρώ άδικο».

Πέρα από το ξέσπασμα της Μαριαλένας, στο σημερινό επεισόδιο βλέπουμε στο στόχαστρο να μπαίνει για άλλη μια φορά ο Ντάφυ, ο οποίος έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Γιώργο Ασημακόπουλο. 

«Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Ασημακόπουλος, πετσόκομμα τρελό" αναφέρει ο τραγουδιστής και ο Ασημακόπουλος λέει: "Ποιος το περίμενε, έτσι που τον βλέπαμε ήρεμο, ότι κράταγε δύναμη και είχε τέτοιο λιοντάρι μέσα του;».

Αποχώρησε και επίσημα ο Νίκος Μπάρτζης

Και επίσημα είναι παρελθόν από το παιχνίδι επιβίωσης του Survivor, o Νίκος Μπάρτζης. Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο,  ο Νίκος επέστρεψε για τελευταία φορά στο νησί, όπου και αποχαιρέτησε τους παίκτες. Ο ίδιος, όπως δήλωσε το πρόβλημα με τα γόνατά του δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί και πως για εκείνον προέχει η υγεία του και όχι τα χρήματα. 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα