Αγγελική - Spoiler: Ο Δημήτρης σκότωσε τον πατέρα της Αγγελικής

Πάνος Βλάχος Αγγελική
© Instagram

Μέχρι πρότινος οι τηλεθεατές γνώριζαν πως ο πατέρας της Αγγελικής αυτοκτόνησε. Ωστόσο στα προσεχή επεισόδια θα δούμε πως πίσω από το θάνατο του πατέρα της κρύβεται για μια ακόμη φορά ο Δημήτρης.

Ο Δημήτρης έχει δείξει πως είναι ικανός για όλα και δεν έχει διστάσει να σκοτώσει αρκετές φορές, καθώς στο μυαλό του πιστεύει πως προστατεύει τον ίδιο και ενίοτε την οικογένειά του. 

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν, ο πατέρας της Αγγελικής είχε μάθει για το βιασμό της κόρης του και πήγε στο κτήμα των Αργυρών να ζητήσει εξηγήσεις. Εκεί βρήκε τον νεαρό τότε Δημήτρη με τον οποίο λογοφέρανε και ο Δημήτρης τον πυροβόλησε, σκοτώνοντάς τον. Έπειτα τον έθαψε στον κήπο του κτήματος προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του. 

Πάνος Βλάχος Αγγελική
© Instagram

Αυτή η εξέλιξη είναι από το αυθεντικό φορμάτ της χιλιανής σειράς «Amanda» στην οποία έχει βασιστεί κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό η δραματική σειρά του Alpha. Είναι πολύ πιθανό και η ελληνική εκδοχή να ακολουθήσει αυτό το «μονοπάτι», για να δείξει το πόσο άρρωστο είναι το μυαλό του Δημήτρη. 

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν η μητέρα του το γνώριζε τόσα χρόνια και τον κάλυπτε. Η ίδια σε μια συνομιλία με τον Παύλο είχε τονίσει πως έχει κάνει πολλά πράγματα στη ζωή της για τα οποία δεν είναι περήφανη, αλλά δεν έχει σκοτώσει. 

Μπορεί η ίδια όντως να μην σκότωσε τον πατέρα της Αγγελικής, αλλά να κάλυπτε τόσα χρόνια τον Δημήτρη ή να τον βοήθησε με κάποιο τρόπο να καλύψει τα ίχνη του, ώστε να μη βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Φιλαρέτη Κομνηνού
© Instagram

Στη χιλιανή σειρά πάντως, η Αθηνά ήταν μπροστά στη δολοφονία του πατέρα της Αγγελικής και μάλιστα προέτρεπε τον Δημήτρη να το κάνει.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα