Ιωάννα Μαλέσκου: «Σε ρουφάει, νιώθεις ότι δεν αξίζεις ως άνθρωπος»

Η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από την εκπομπή της «Love it» θέλησε να σχολιάσει τη συνέντευξη της Έλενας Παπαρίζου στην εκπομπή «The 2night show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Παράλληλα, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναφερθεί και στα κακεντρεχή σχόλια που έγιναν αναφορικά με την εμφάνιση και τα παραπάνω κιλά της τραγουδίστριας μετά την εμφάνισή της στον διαγωνισμό της Eurovision στο Ρότερνταμ πριν από λίγες μέρες.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να πάρει ξεκάθαρη θέση απέναντι στο body shaming, που καλά κρατεί εν έτει 2021.

«Παιδιά, χαλαρώστε λίγο με αυτό...»

Αρχικά, η παρουσιάστρια είπε: «Μου αρέσει που βγαίνει και για μια ακόμη φορά δίνει την αφοπλιστική απάντησή της. Παιδιά, χαλαρώστε λίγο με αυτό, όπως επίσης και με το πόσο εύκολα κρίνουμε έναν άνθρωπο. Για εμάς τις γυναίκες, ό,τι έχει να κάνει με την εικόνα, την αυξομείωση κ.λπ. Όταν μεγαλώνεις, μαλακώνουν τα χαρακτηριστικά σου, βάζεις κιλά… Το λέω κι εγώ από τη δική μου μεριά».

«Τώρα έχω βάλει κιλά, έχει αλλάξει το σώμα μου, έχω αλλάξει ως εικόνα και την αγαπώ την εικόνα που έχω»

Και εξήγησε: «Πριν από κάποια χρόνια, το 2013 για παράδειγμα, ήμουν ένας άλλος άνθρωπος. Πιο μυώδης, αποστεωμένη, πιο σκληρό σώμα, άγριο πρόσωπο. Ήμουν πιτσιρίκα. Τώρα έχω βάλει κιλά, έχει αλλάξει το σώμα μου, έχω αλλάξει ως εικόνα και την αγαπώ την εικόνα που έχω και προσπαθώ να τη βελτιώνω».

«Γιατί πρέπει κάθε φορά να απολογούμαι για το αν έχω βάλει κιλά ή έχω χάσει κιλά;»

Και συμπλήρωσε: «Γιατί πρέπει κάθε φορά να απολογούμαι για το αν έχω βάλει κιλά ή έχω χάσει κιλά; Αφήστε τους ανθρώπους να νιώθουν και να είναι καλά. γιατί δεν ξέρεις κανένας τι περνάει».

«Γιατί να το νιώσεις αυτό;»

Η Ιωάννα Μαλέσκου κατέληξε λέγοντας: «Αν έχεις τη δυναμική να το αλλάξεις, λες “πάει και έρχεται, πεισμώνω”, αν δεν έχεις τη δυναμική του χαρακτήρα έρχεται και σε ρουφάει. Νιώθεις ότι δεν αξίζεις ως άνθρωπος. Γιατί να το νιώσεις αυτό;».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα