Θέμης Αδαμαντίδης: Τι δήλωσε για την τρίτη σύλληψή του σε χαρτοπαικτική λέσχη

Ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη τρίτη φορά, καθώς φέρεται να παρευρέθηκε σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη με ακόμη 50 άτομα. Αφού μεταφέρθηκαν όλοι μαζί στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας, όπου σχηματίστηκε η δικογραφία περί παιγνίων και των μέτρων κατά της πανδημίας, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Για την τρίτη σύλληψή του μίλησε ο γνωστός ερμηνευτής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, αναφέροντας:

«Ας ασχοληθούμε με κάτι άλλο πιο σημαντικό που έχει ανάγκη ο κόσμος για να καλύψει τις απορίες του που έχει από την πανδημία, τις καραντίνες, την ανεργία και την απραξία του. Εγώ θα τραγουδώ, και το αγαπώ αυτό. Ας μείνουμε εκεί. Άλλωστε, εκεί που πάω, πάω πολύ διακριτικά και δεν θέλω να προκαλώ. Ευχαριστώ και πάλι».

Θέμης Αδαμαντίδης
© NDP

Η δεύτερη σύλληψη

Υπενθυμίζουμε πως ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε συλληφθεί τη δεύτερη φορά σε χαρτοπαικτική λέσχη στις 17 Απριλίου από την ειδική υπηρεσία ΔΙΜΕΑ του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με τη συνδρομή της Ασφάλειας Αττικής. 

Η Αστυνομία βρέθηκε στο διαμέρισμα ύστερα από καταγγελία για λειτουργία παράνομης χαρτοπαικτικής λέσχης, ενώ στους παρευρισκομένους βεβαιώθηκαν πρόστιμα ύψους 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων περιορισμού μετακίνησης κατά παράβαση του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Παράλληλα, στους ιδιοκτήτες επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 3.000 ευρώ και πρόστιμο 5.000 ευρώ για τη λειτουργία της επιχείρησης.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα