Η γη της ελιάς (SPOILERS) - Τι θα κάνει ο Δημήτρης με το μωρό;

η γη της ελιάς

Τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Mega, αναμένεται να είναι ακόμη πιο συναρπαστικά και να σαρώσουν για ακόμη μια φορά την τηλεθέαση, όπως ακριβώς κάνουν από την πρώτη ημέρα της προβολής τους.

Ο Δημήτρης προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεφορτωθεί την εγκυμοσύνη της Άννας και για αυτόν τον λόγο θα προχωρήσει σε απειλές και θα δώσει μέχρι και το ποσό των 100.000 ευρώ, δείχνοντας το αδίστακτο πρόσωπο του.

Η Αρετή θα αναζητήσει απαντήσεις από τον Στάθη Καπερνάρο, καθώς υποψιάζεται πως ο σύζυγος της την απατά, τη στιγμή που εκείνος θέλει να δώσει τέλος στην σχέση του με την Ιουλία.

Η Μέλπω επέστρεψε στην Μάνη, όμως ο Λυκούργος δεν είναι σίγουρος αν πρέπει να την συγχωρέσει, με την Χάιδω να του λέει να μην την δεχτεί πίσω μετά από αυτό που του έκανε.

Ο Ισίδωρος θα πάρει και πάλι στα χέρια του το κλειδί του Ιπποκράτη, με την Αναστασία να παίρνει την απόφαση να του το δώσει, σε μια από τις πολλές ανατροπές που θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (11/10, 21:00) της σειράς «Η Γη της Ελιάς»

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο, καθώς ο αστυνόμος Κουράκος παίρνει την απόφαση να περάσει από ανάκριση τον Νικόλα ενώ  ο Στάθης κι ο Στέφανος Καπερνάρος που είχαν συλληφθεί, αποδεικνύεται πως δεν εμπλέκονται με την δολοφονία και αφήνονται ελεύθεροι

Ο Δημήτρης αναμένεται να έχει έναν νέο αναβαθμισμένο ρόλο από το Κωνσταντίνο και αμέσως δίνει διαταγή για την δολοφονία της Φρόσως Αργυρέα.

Ο Ισίδωρος εκμυστηρεύεται στον Κωνσταντίνο το ένοχο παρελθόν του και την πιθανότητα να είναι κόρη του η Αντιγόνη. Η Μαργαρίτα προβληματίζεται από τη συμπεριφορά του Αλέξη και την άρνησή του να της γνωρίσει τη νέα του κοπέλα.

Η Άννα αποφασίζει να το φτάσει στα άκρα κι εξομολογείται στην Αθηνά πως είναι έγκυος στο παιδί του Δημήτρη.