Άγριες Μέλισσες - Ο Ζάχος κερδίζει την συμπάθεια της Λενιώς

Άγριες Μέλισσες

Η Κορίνα Μεγαρίτη μαθαίνει την αλήθεια για το παρελθόν του Μελέτη και της Πηνελόπης. Η Ασημίνα μαζί με τον Πέτρο επισκέπτονται το μαγαζί του Νικηφόρου ενώ σήμερα στις Άγριες Μέλισσες ο Ζάχος και η Ελένη έρχονται κοντά.

Τι θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες, σήμερα 14/10;

Ο Νικηφόρος υποψιάζεται πως κάτι σοβαρό κρύβεται στη παρουσία της Ασημίνας και του Πέτρου στο νυχτερινό του κέντρο και οι φόβοι του επιβεβαιώνονται, όταν κάνει τη εμφάνισή του ο Ντούνιας. Κι ενώ ο Δούκας προσπαθεί να πείσει τον Θανόπουλο να μην τον εγκαταλείψει, ο Ακύλας βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο που θα τους οδηγήσει στα άκρα. Η Κορίνα θ’ ανακαλύψει κάτι για το παρελθόν του Μελέτη, που θα τη σοκάρει. Το ίδιο σοκαρισμένος θα είναι και ο Κωνσταντής με μια αποκάλυψη της Ζωής.

Η Μυρσίνη εμφανίζεται ξανά στο Διαφάνι

Ο διοικητής της Λέρου αποφασίζει να μάθει, με κάθε τρόπο, τι ακριβώς γνωρίζει ο Λάμπρος για τους συντρόφους που χάθηκαν στο βουνό. Ο Κυριάκος θα συναντηθεί με τον Σαραντόπουλο και η συνάντηση αυτή θα καταλήξει σε μια αναμέτρηση. Ο Ζάχος στις Άγριες Μέλισσες προσπαθεί να ρίξει γέφυρα ανάμεσα σ’ εκείνον και την Ελένη. Προς το παρόν, κερδίζει τη συμπάθεια του Σέργιου που τον προσκαλεί στη γιορτή που στήνεται για την ονομαστική του εορτή. Εκεί όμως, θα κάνει την εμφάνισή του και κάποιος απρόσκλητος επισκέπτης που θα βάλει σε κίνδυνο το χαρούμενο κλίμα.