Άγριες Μέλισσες (SPOILERS): Η Βιολέτα κινδυνεύει από τον Ακύλα

Άγριες Μέλισσες Βιολέτα

Η Βιολέτα αποχαιρέτησε γλυκά τον Ευτύχη και γύρισε στο Διαφάνι, για να συμπαρασταθεί στους ανθρώπους της, σε μία τόσο άσχημη στιγμή. Επισκέπτεται τον τάφο του Μιλτιάδη και λυγίζει από τον πόνο και τις αναμνήσεις.

Στόχος της είναι να εκδικηθεί με κάθε τρόπο τους ανθρώπους που της έκαναν τόσο μεγάλο κακό. Το βάρος είναι ασήκωτο, η δίψα, όμως, για δικαίωση και λύτρωση τεράστια. Η Βιολέτα μπλέκει σε περίεργα μονοπάτια και κινδυνεύει.

Ο Ακύλας βάζει στο μάτι την Βιολέτα

Τα πάντα θα αλλάξουν για την Βιολέτα στο Διαφάνι, με τον Ακύλα να επηρεάζει σημαντικά τη ζωή της, στις Άγριες Μέλισσες. Όταν όλοι μάθουν από την Ασημίνα και την Δρόσω πως ο Ακύλας κρύβεται πίσω από όλες τις συμφορές, θα πάθουν σοκ.

Η Βιολέτα, αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα, προκειμένου να πάρει το αίμα της πίσω, θα τον προσελκύσει, με σκοπό να τον έχει από κοντά. Εκείνος, γοητευμένος από την παρουσία της, θα ενδώσει στην παγίδα της. Φυσικά, ο κίνδυνος θα είναι τεράστιος.

Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε στο περιοδικό “Τηλέραμα”, αποκαλύπτοντας τα σχέδια της αγαπημένης μας πρωταγωνίστριας:

«Το να πλησιάζεις έναν επικίνδυνο άνθρωπο, έναν στυγνό εγκληματία, όπως είναι ο Μεγαρίτης, σίγουρα δεν είναι και το πιο ασφαλές πράγμα. Η Βιολέτα, όμως, σε αυτή τη φάση δεν έχει να χάσει κάτι. Αυτό που την ενδιαφέρει περισσότερο είναι η αποκατάσταση των πραγμάτων, η τιμή της, και να αποδοθεί το δίκαιο.

»Με τη Μυρσίνη και τον Δούκα είναι σαφώς σε αντιπαράθεση, καθώς ο θάνατος του Μιλτιάδη προκλήθηκε από την επιχείρηση εκκαθάρισης που διέταξε η Μυρσίνη. Η Βιολέτα είναι ένα σύμβολο. Είναι όντως παράδειγμα προς μίμηση, για το θάρρος της γνώμης της, για τη δύναμη της ψυχής της, για την αλήθεια της».