Ήλιος (SPOILERS) - Τι θα γίνει με την Δάφνη και το μωρό;

ήλιος δάφνη spoilers

Η Αλίκη ανοίγει το στόμα της και λέει όλη την αλήθεια στο Δημήτρη, κάνοντας αποκαλύψεις για τη νύχτα που σκοτώθηκε ο Βολίδης.

Τα νέα αυτά, κάνουν τον Δημήτρη να αισθάνεται προδομένος και τον οδηγούν στο κελί της Αλεξάνδρας στην οποία ξεκαθαρίζει ότι θα κάνει τα πάντα προκειμένου να μη βγει από τη φυλακή.

Την ίδια στιγμή θα δούμε τον Ιάσονα να πιέζεται πολύ από την Ελπίδα προκειμένου να θυμηθεί τον άνθρωπο που συνάντησε την ώρα του φόνου των γονιών.

Η Δάφνη παίρνει τη μεγάλη απόφαση και κανονίζει με το μωρό της να φύγουν παράνομα από τη χώρα, κάτι όμως που δεν πρόκειται να γίνει αφού το σχέδιο της θα υποστεί μία τεράστια ανατροπή.

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Τι θα γίνει 18/10

Στο αποψινό επεισόδιο της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, θα δούμε την Αλίκη να παρακαλάει τη Μαργαρίτα προκειμένου να κερδίσει λίγο ακόμα χρόνο πριν αποκαλυφθεί η αλήθεια στον Βολίδη.

Στα χέρια της αστυνομίας, με το Δημήτρη να μην αποκαλύπτει την εμπλοκή της Εύας και τον πρώτο να κινδυνεύει να καταδικαστεί αφού δεν έχει κάποιο άλλοθι.

Ακόμα θα δούμε τον Δημήτρη να ζητάει βοήθεια του Μιχάλη, με τον ίδιο να του δίνει όλες τις φωτογραφίες που αφορούν την υπόθεση Βολίδη και τα στοιχεία που υπάρχουν για εκείνη τη νύχτα.