Σασμός - (SPOILER) Η Στέλλα θα μάθει πολλά

σασμός Στέλλα

Την ίδια στιγμή, η Καλλιόπη αναζητά την ταυτότητα της γυναίκας με την οποία έχει σχέση ο Αστέρης και πιέζει την Στέλλα προκειμένου να μάθει όλη την αλήθεια.

Η Σεμίνα θα συναντήσει τον Πέτρο και ανάμεσα στους θα ξεκινήσει ένα ερωτικό παιχνίδι ενώ Μανώλης και Νικηφόρος φαίνεται πως έχουν πάρει την απόφαση να πάνε στο Ηράκλειο, με τον πρώτο να έχει αγωνία για τον φάκελο που έχει στείλει στην Αστυνομία.

Ο Αστέρης είναι αποφασισμένος να ζητήσει βοήθεια από την Στέλλα, όμως τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Η Αργυρώ αποκαλύπτει και στην Μαρίνα το μυστικό της, ενώ δύσκολες ώρες θα περάσει ο Μαθιός που μετά την αποκάλυψη του Μανώλη πως αυτός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, θα πέσει πάνω σε αστυνομικό μπλόκο που πολύ πιθανό να του κοστίσει τη ζωή!

Τι θα δούμε σήμερα, Δευτέρα (18/10, 21:00) στον Σασμό 

Η απόφαση της Στέλλας να κρατήσει το παιδί ταράζει τον Αστέρη και την Αργυρώ που βλέπουν τη σχέση τους να καταρρέει. Η Ντίνα κι ο Αντώνης επιστρέφουν από το Σαββατοκύριακο. Οι προθέσεις όμως του Αντώνη, όταν γυρίσουν, θα στεναχωρήσουν την Ντίνα.

Ο Αντώνης καλεί σε δείπνο την Μαρίνα. Ο Νικηφόρος βγαίνει από το νοσοκομείο και αν και τραυματισμένος, πλέει σε πελάγη ευτυχίας στην αγκαλιά της Τζένης. Σύννεφα μαζεύονται στον γάμο της Άσπας και του Κώστα. Η σχέση του Πέτρου και της Μαίρης προχωράει κάνοντας τη Θοδώρα να σκυλιάσει.

Η Στέλλα ψάχνει να βρει ποια είναι αυτή που έχει σχέση τώρα με τον Αστέρη. Έτσι αποφασίζει να παρακολουθήσει το γραφείο της μητέρας της για να την ανακαλύψει.