Αδελφός γνωστού ηθοποιού έτοιμος να μπει στο Master Chef

master chef 2021

Το MasterChef είναι έτοιμο να επιστρέψει με την έκτη σεζόν του διαγωνισμού μαγειρικής του Star να αναμένεται πιο συναρπαστική και διαφορετική από κάθε άλλη. Μάλιστα, ένας από τους παίκτες που εμφανίζεται να είναι έτοιμος να μπει στο σπίτι του MasterChef, είναι ο αδελφός του πασίγνωστου ηθοποιού Γιάννη Αϊβάζη.

Ο λόγος για τον Αλκιβιάδη Αϊβάζη που είχε δοκιμάσει και πάλι την τύχη του στις οντισιόν του διαγωνισμού το 2018, χωρίς όμως να καταφέρει να εξασφαλίσει τα τρία ναι των κριτών.

Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day που παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Αλκιβιάδης Αϊβάζης σχολίασε την πιθανή είσοδο του στο παιχνίδι μαγειρικής ενώ αποκάλυψε πως είχε φτάσει πολύ κοντά στην είσοδο του πέρυσι στο Survivor.

Όπως είπε, είχε συμφωνήσει σε όλα με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, όμως ένα πρόβλημα υγείας του στέρησε το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο.

«Είχα υπογράψει με το Survivor. Είχα ένα ανεύρυσμα, έκανα τα απαραίτητα και χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Survivor. Έκανα όλα τα απαραίτητα, εξετάσεις και λίγο πριν μπω στο αεροπλάνο με πήραν ότι δεν μπορούν να με ασφαλίσουν. Στεναχωρήθηκα, νομίζω ότι στη θέση μου μπήκε ο Μπόγδανος ή ο Γαλακτερός. Θυμάμαι ότι ήμουν ο πρώτος που θα έμπαινε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο αδελφός του Γιάννη Αϊβάζη.