Η Γη της Ελιάς (SPOILERS) - Ο Αποστόλης δεν βλέπει την Ευτυχία φιλικά

Η Γη της Ελιάς Ευτυχία

Αυτός που αναμένεται να βρεθεί για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο είναι ο Αποστόλης που δεν μπορεί να δει την Ευτυχία φιλικά μετά τα όσα έχουν συμβεί, με την ίδια να επιδιώκει να αποκαταστήσει τις σχέσεις τους.

Την ίδια στιγμή, η Ιουλία βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση μετά τα όσα της είπε ο Στάθης ενώ έχει έρθει αρκετά κοντά πλέον με τον αστυνόμο Κουράκο, με την σχέση τους να αποτελεί μόνιμο θέμα συζήτησης στην Αρεόπολη.

Αγωνία επικρατεί και για τα αποτελέσματα του DNA της Αντιγόνης και του Ισίδωρου, με την πρώτη να καλεί την Μαρίνα να ενημερώσει τον Μάνο. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης έχει βάλει για τα καλά μπρος το σχέδιο του για να κατακτήσει και πάλι την Αθηνά, προσπαθώντας να την πείσει να τον συγχωρέσει.

Βασιλική και Φίλιππος βιώνουν την απόλυτη χαρά καθώς μαθαίνουν πως το παιδί τους είναι κοριτσάκι, τη στιγμή που σχεδιάζουν να φύγουν από την Μάνη.

Παράλληλα, ο Αλέξης που έχει βγει από την ψυχιατρική κλινική πετυχαίνει τυχαία την Μυρτάλη η οποία φοβάται και τρέχει για να ξεφύγει, καθώς ζωντανεύει μπροστά της και πάλι ο εφιάλτης.

Η Αθηνά ζητά από τον Μάνο να δει την προοπτική να προσληφθεί η Μάρθα στο ελαιοτριβείο ενώ ο Στάθης Καπερνάρος σκοπεύει να πάει στο σπίτι της Ιουλίας και να ζητήσει εξηγήσεις από εκείνην για όσα συμβαίνουν με τον αστυνόμο.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς» (30/11, 21:00)

Ο Ανέστης απολύει την Άννα και την Ευτυχία, μπροστά σε όλους τους εργάτες, με την Άννα να του κάνει επίθεση άνευ προηγουμένου. Ο Αποστόλης ανακαλύπτει ότι κάποιος κλέβει λάδι κι ενημερώνει την Αθηνά.

Η Μαργαρίτα μένει άφωνη όταν ο Ιάκωβος της αποκαλύπτει με ποιο τρόπο θέλει να βοηθήσει τους άστεγους της περιοχής. Ο Κωνσταντίνος μαθαίνει ότι ο Ιάκωβος προσέλαβε γραφολόγο για να εξετάσει την εγκυρότητα της διαθήκης και το λέει στον Ισίδωρο, ο οποίος ανησυχεί πολύ με αυτή την εξέλιξη.

Η στιγμή του χειρουργείου της Αρετής φτάνει. Ο γιατρός ενημερώνει την οικογένεια Καπερνάρου πως όλα πήγαν καλά, αλλά θα χρειαστεί ακόμα μεγάλος αγώνας από μέρους της Αρετής μέχρι να αποκατασταθεί η κίνηση στα πόδια.